Punka på motorvägen...

img_3103 (MMS)

Denna dag som flöt på så himla bra. Den har bjudit på massa skratt. Men nu är de slut på de... Vi har varit i Södertälje och handlat 5 paket golv och 7 st 10 liters hinkar med färg. Påväg hem börjar bilen att svaja rätt mycket och jag frågade Anders vad han gjorde. Nä de är vägen som är så, eller så har vi fått punka. Jag vägrade låta honom stanna på motorvägen, så vi körde av i Nykvarn och skulle se vad de var. Och mycket riktigt.. PUNKA!! Skit. De var ju bara att packa ut allt som låg i bilen, e de va ju inte lite. Men vi var ju tvungna att komma åt reservdäcket. De hela kändes inte bättre när termometern visade 29 grader! Så kan de gå. Precis innan var vi och pumpa däcken då de var dåligt med luft, o hade vi inte gjort de hade de förmodligen inte blivit punka.. Inte nu iaf. Där fick jag för att jag häromdan skratta åt några som fått punka.. Somliga straffar Gud med desamma ;)


Kommentarer
Postat av: FotnotsMaja

Jobbigt med punka!

Lämnar en liten hälsning. :)

Läsvärd blogg. :)

Varma hälsningar

Maja

2011-08-01 @ 16:23:35
URL: http://fotnotsmaja.blogg.se/
Postat av: Sophie

Hej! jag tänkte tipsa dig om en super bra sida som ger ut gratis domän det vill säga att du kan ändra ditt bloggnamn från att sluta med tex blogg.se till bara .se istället. Det ända du behöver göra är att samla ihop en viss summa med poäng, hur du får ihop poängen kan du läsa mer om på deras sida Länk: http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=2955

2011-08-01 @ 19:50:24
URL: http://repoc.blogg.se/
Postat av: Jouline

Ja visst var dom sjalarna fina :) älskar dom!



Men jisses då, punka på motorvägen :( inge kul. Men va roligt med nytt golv och färg :) var ska färgen vara och vad är det för färg?

2011-08-01 @ 20:51:54
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: neli

nej men gud... stackars er haha =( så himla typiskt!! dumma dumma punka haha.

2011-08-01 @ 23:06:58
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0