Fina vänner!

De är ingen tvekan om att jag har världens finaste vänner!

Dessa bonbon godisar har jag letar lääääänge efter, men dom finns ingenstans.
Tacka vet ja Ica maxi i Uppsala som har allt andra maxi affärer inte har.

Mina fina vänner har nu sureprisat mej!
Idag när jag hämtade posten, så låg där ett stort kuvert. Ja trodde först att se va sten i och när ja sedan såg avsändarna så förstod ja nästan direkt vad som väntade :)
Hur gulliga är dom inte?!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Men shit va gott! Vill ha!

Been there done that. När vi flyttade hit gjorde jag av mig med i princip ALLA mina möbler skulle det faktiskt bli så att vi flyttar ihop igen om hundra år då får han antingen köpa mig ett slott eller så får han göra sig av med sina saker :p

Oj, ja det är ju så svårt vad man ska ha på dem. I våras när det var denna temperaturen och han använde liggdelen så hade jag bara en jacka, typ teddyjacka fast inget foder. Mössa och filtar beroende på vind och temp sen "locket" på, var det kyligare en munktröja också och en filt "runt" huvud och axlar. Nu i sittdelen där det är lite mer öppet så har han fodrar fleece mössa mockasiner och fleecefilt i påslakan dubbelvikt på sig. Vi hade köpt en fodrar teddoverall men den använde vi bara två gånger. Nu är ju Vilgot lite större så hans armar och ben är ju lättare att "styra" :) Ja men du, du hade väl fått tag i en p.op overall? Är inte den jätte tjock borde väl den funka? Om han bara ska sova ute vill säga. Jacka och filtar är ju lättare att öppna upp om man går på stan och dom sover :) Det blev en halv roman det här!

2012-09-29 @ 07:35:16
URL: http://barbaskon.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej hej, vilken fin blogg! :)
Hoppas du får en trevlig helg! ;)

Kram
http://splinky.blogg.se

2012-09-29 @ 08:33:53
URL: http://splinky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0