Dagens skörd och båtbilder

Idag när vi vaknade var de rätt mörkt ute.. De var nästan så regnet hängde i luften. Men de gjorde mej ingenting. Jag hängde ut kläder på vädring och satte sedan fart i tvättstugan. Jag hade förberett mej på att de skulle vara hur mycket tvätt som helst. Men som tur var så tvättade vi samma dag som vi åkte så de var inte alls mycket.
Men de blev iaf 4 maskiner.
Medans tvätten höll på drog jag och Anders upp päran. Lycka!
De blev en del och endel var ENORMA!! Jag har lagt en tesked breve för att man ska kunna se storleken på dom :)



Efter päraskörden så började vi blanda betong. Anders blandade men råkade ha en aning för mycket vatten i så de blev till att gjuta massa! De gick nämligen åt 1,5 säck med betong :D
Vi fick ett bauta big rabarberblav av Anders syster igår. De var närmare 1x1 m. Och de var vi ju tvugna att göra ett fågelbad av :D
Jag passade även på att göra några daggkåpablad och hostorblad. Jag passade även på att göra 3 ljusfat och 1 ljusbricka. Hoppas de blir bra :D Jag är superspänd på resultatet.
Anders fick äran att göra de stora rabarberbladet :D
Jag återkommer med reslutat ;)

Sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag har påtat med blommorna och sen tog vi en powernap :) Efter de åkte vi in till Mariefred och käkade på Riddaren eller vad den heter. Jag spelade på maskinen och vann 300 kr :D
När vi kom hem började vi med hallen. Vi drog bort alla lister och började såga bort pizzavalvet. Men där dog batteriet så vi fortsätter imorn :)

Passar även på att bjuda på 2 bilder från våran underbara dag på sjön ;)


Jag fick köra båten :D Och medans jag gjorde de så satt dom andra där bak och slappade :D

Underbar dag! Vi åkte båt runt Frösön. Underbart!

Lyckan i växthuset

img_3093 (MMS)

Igår kväll när vi kom hem sprang ja in i köket o hämtade en ficklampa och sprang sedan vidare in i växthuset. Där möttes jag av enorma tomat o gurkplantor. Några av tomaterna började bli röda medans dessa 2 var helt klara och naggande goa :) Nu sitter ja o dricker kaffe, ja har nyss packat ut allt från bilen o nu ska ja tvätta, tvätta o tvätta..


En p-bot för mycket kanske?

img_3091 (MMS)

Jag tror att de kan vara så att dessa bilar inte kommer stå kvar på Max parkeringen i Uppsala så länge till... Den silverfärgade har fått ungefär 8 p-böter och den blåa har fått anmodan om bortforsling  :)


Hej blodstopp!

img_3090 (MMS)

Precis innan vi skulle lämna Kluk, så kändes de som att mitt ben domnade bort.. Ja tänkte inte mer på de förrän nu, 9,5 timmar senare.. Vi sitter i bilen o ja ska klia mej på benet. Jäklar vad min vristlänk sitter hårt tänkte ja och drog bort brallan för att se.. Och där sitter en toffs! En hårsnodd! Och tränger in i mitt ben! Inte konstigt att benet hade blivit kallt..


Kanske godaste godiset

img_3088 (MMS)

Kanske godaste godiset ever :) nostalgi :)


De är ingen hemlighet....

img_3085 (MMS)

De är ingen hemlighet att jag gillar solglasögon :) att ha 4 st i bilen är lysande! Då är de bara att välja i vraka :) Nu är vi på väg hem. De blev ett snabbt stopp hos Anders syster i Kramfors. Men då de inte föll zina i smaken och hon blev superstressad av 1 hund o 3 katter valde vi nu att åka hem. Jag vill inte hem. Men de är ju ute heller nån hemlis. Säkert kommer de vara skitväder hemma och bara massa måsten som kommer. Jag vill inte ha massa måsten. Jag har haft nästan en helt magkatarrfri vecka och de har varit underbart. Nu har den börjat komma smygande igen.. Ogillas!


Ja köpte ett par nya glajjer på dollars.

img_3065 (MMS)

Ja köpte ett par nya glajjer på dollars. Ja frågade pappa vad han tyckte. Jag fick ett rakt o ärligt svar: skitfula! Hahaha :)


Här är jag nu och njuter till fullo!

img_3062 (MMS)

Här är jag nu och njuter till fullo. Ja som inte alls ville åka hit vill nu istället inte åka hem!  Idag ska pappa skjussa hem farmor från sjukan och ja o mamma ska ta ett varv på stan. Vad Anders ska göra vet ja inte.. Vi har ju zina med oss o de är finväder så i bilen är inget bra förvar..  Vad har vi med gjort? Igår gjorde vi absolut ingenting. Vi var rätt trötta efter dagen innan. Då var vi ju på sjön och mös. Sen var de dax för stråket men vi kom inte in. De var alldeles för mycket folk och vi vägrade stå i kö i 1,5 h.  Så istället fortsatte vi sitta o uggla på båten. De va ok, men inte alls vad jag ville..  Nu ska ja njuta av solen! Hoppas ni har de bra!


Dårarna har badat i Storsjön.. Nästan prem...

img_2988 (MMS)

Dårarna har badat i Storsjön.. Nästan premiär!


Sådär nu är vi på Mattias båt!

img_2979 (MMS)

Sådär nu är vi på Mattias båt o njuter av solen o öl :) underbart!


Den stora har jag fått :) o ja slog ihjäl ...

img_2971 (MMS)

Den stora har jag fått :) o ja slog ihjäl den själv :)


Zina lever livet här!

img_2964 (MMS)

Zina lever livet här! Hon är lös och springer på fälten! Underbart!


Nu är vi påväg till Östersund.

img_2960 (MMS)

Nu är vi påväg till Östersund. Vi ska hälsa på farmor som blev inlagd på sjukan igår..  Vi kom fram vid 5 imorse. Jag körde de sista 7 milen.. De var de enda ja fick köra.. När vi kom fram var ja pigg som en mört och käkade en macka. Sen gick ja o la mej o vi vaknade vid 10.. Då käkade vi frulle och gjorde oss klara för färden :)  Hoppas ni får en finfin dag!


Jamtland, jamtland jamt å ständut!!

För ett par timmar sen, inte alls många, så bestämde vi lite hastigt och lustigt att vi skulle fara upp te Jämtland.
sagt och gjort! Vi packade in hund och stuff i bilen och påvägen hämtade vi upp syrran och Anton i Södertälje.
Nu sitter vi i bilen och närmar oss Uppsala och jag har redan tröttnat på att åka bil.. Men mina vackra blå börjar bli tunga och jag kommer snart somna.
Jag har redan kommit på 2 saker vi har glömt.. Öl och mina magtabletter.. Klant! Men men jag är ju inte mer än människa..
På onsdag ska jag, Anders och förhoppningsvis mina kusiner gå på stråket och öla :) underbart!
Mattias kommer hem från Norge på tisdag kväll, och tanken är att vi dka åka till Östersund rätt tidigt på förmiddagen o åka båt, till gästhamnen och bärsa! Jag saknar mina kusiner och längtar massor! Jag hoppas alla är på! Men som den sanna datornörden jag är har jag med mig min dator :) dock blir de någ inte alls så bra med uppdatering. Jag har ju semester ;)

Muskö loppis och systermys

När jag ändå håller på kan jag lika gärna göra ett till tidsinställt inlägg...

Jag var inte så smart idag. Jag glömde min iphoneladdare hemma hos syrran.. Och eftersom den dra jäkligt mycket med batteri så är ja batterilös.
Men eftersom vi skulle åka till Heron så tänkte ja att ja tar med mej min billaddare och laddar på vägen... När vi är på motorvägen kom jag på att jag hade glömt laddare kvar i min bil...
Attans!

Jag stängde av luren under bion för att spara så mycket ja kunde...

När vi kom till Heron City så gick vi och käkade på Amazon. Till förrätt tog vi varsin toastskagen och till huvudrätt tog vi varsin Casablanka. Vilket är pasta med oxfilé, färska champinjober, och vitlök i nån krämig sås.
Dock blev ja proppmätt på en gång. Jag skulle ha skippat förrätten som var rätt stor.. Så Anders käkade upp halva min mat :D
hihi..
Sen gick vi och bokade biljetter till Baksmällan 2. Och den var hur kul som helst! Jag garvade nästan hela tiden. Men roligast var nog bilderna till sluttexten :D haha

Jag tänkte passa på och visa vad jag införskaffade mej på loppisen idag (igår)


En, vad jag tycker skitfin!!! köksvåg!


En virkad filt..


En kokum skål


En spegel med lådor som jag funderar på att sätta dit en griffeltavla istället för spegeln.. Men ja vet inte än...

De var nog de...
Sen köpte även lite andra småsaker när jag var i nynäs... Bla detta

Jimmy Choo parfym, en knopp till pottskåpet, Yankee Candle doftkakor och ettiketter :D

Jag hade en helt fantastisk dag hos syster, och vi hade hela lördagen för oss själva. Dock sov jag inte alltför bra den natten. Jag hade nämligen Måns som sov med mej. Rikitgt mysigt, men ack så dåligt jag sov. Jag vaknade så fort han rörde sig. Vi delade dessutom på en 90 säng. Jag fick ligga och balansera på kanten hela natten... Men de var de värt!

Sista paketet från H&M

Här kommer ett tidsinställt inlägg på alla kläder som kom i de sista paketet från H&M :)


5e likadana shortsen :D Men gillar man dom så gör man ;)


Limefärgad strandklänning..






Överdelen fick jag förra gången...




Av nån konstig anledning gick de inte att rotera bilden :S Men de gör ju inget...


Jag är helnöjd med allt! Tur de, för jag tycker att de är sjukt jobbigt att skicka tillbaka saker :D

Kokta mördarsniglar

Igår efter att vi käkat thaimat så åkte vi hem och kolla på tv...
Usch jag blir banne mej gråtfärdig när jag hör om Norge.. De går inte ens att beskirva med ord hur hemskt de är.

Tillslut orkade vi inte titta mer..

Så istället gick vi ut och plockade mördarsniglar....

Dom ser ut som hundskitar.... Syrran har hur mycket som helst av dom. Medans vi inte har en enda ;)

Men dom är ju inte alltför lätta att bli av med... Men klipper man dom (ryser i hela kroppen) så dör dom på stubinen. Men usch vad vidrigt..
En snabb plågsamfri död för mördarsniglarna är om man häller kokande vatten på dom... Då dör dom på stubben.  Så sagt och gjort....

Skit äckligt! Dock nödvändigt :S

Innan jag åkte ut till syrran åkte jag förbi Nykvar för att hämta mitt paket från H&M :D Men de visar ja i ett annat inlägg ;)

De känns så tomt här :(

img_2951 (MMS)

De känns tomt och lite konstigt här hemma.  Zina är på "spa weekend" hos fina Carola den här helgen. Anders körde dit henne igår och så ska vi hämta henne imorn.  Jag och Anders tänkte lyxa till de med middag och bio idag. Vi tänkte se baksmällan 2 :) nu ska vi fara! Btw så verkar de vara fest i byn ;)


Mina finaste killar 

img_2932 (MMS)

Mina finaste killar 


Nu är ja i Nynäs...

img_2926 (MMS)

Nu är ja i nynäs.. Jag, syrran och Jennifer har precis kommit hem igen efter att varit på thaien och käkat! Såå jäkla gott!  Anders skulle ha slutat 16 idag, men han ringde vd 19.30 och var då på väg hem!  Nu har väl alla samma frågor på sina läppar.. Vad händer i Oslo? Obehagligt och fruktansvärt hemskt o sorgligt! Nu ska ja njuta av sällskapet med min syster och minsta systersonen. Den stora är ute och leker..


Rädd som en kanin och lycklig som en lärka

Igårkväll var ja inte alltför kaxig. De började redan vid 22.30 när vi gick med Zina. Man hörde hur de mullrade men rätt långt borta.
När vi sedan gick och la oss och jag låg och läste så blev de alldeles kolsvart och tyst. Jag väckte Anders som precis hade somnat. Jag tänkte att han var tvungen att ha sin mobil så han kunde ställa klockan..
Han ledade fram ficklampan i lådan och gick ner och hämtade den.
Jag som inte alls kände mej redo för att somna var pigg som en mört. Rätt som de var kom strömmen tillbaka. Lycka. Jag kunde då fortsätta läsa.
Stömmen gick några gånger igen. Men de kom tillbaka lika snabbt.
När jag kände mej redo för sömn, började de åska ännu mer.
Tillslut lyckades jag somna men vaknade ganska omgående då de brakade till rejält! Jag smög upp för att dra ut modemet, sen gick jag ner för att dra ut min dator, och när jag var där nere så var de precis som att lamporna lös. Jaha nu har lamporna tänds efter strömavbrotten tänkte ja. Men när ja smög ner så var där inga lampor tända. De var blixtarna som avlöste varandra, vilket fick hela himlen att lysa upp som en lampa..
Livrädd som jag är för åskan och blixten skyndade jag mej ner till hörnet för att dra ut sladden.
När jag kom upp igen kom ja på att jag aldrig drog ut min mobil.
Fan! Jag vågade verkligen inte smyga ner igen. Jag tänkte att de får väl bära eller brisa denna gång.
Jag låg ett bra tag och grubblade om jag kanske skulle gå ner ändå. Men ja orkade inte. Istället låg jag och räknade hur långt de var mellan blixten och åskan. Som mest var de 9 km och som minst var de 2 km. Sen om de där stämmer eller ej vet ja inte.
Tillslut lyckades jag somna.

Sen vaknade jag imorse av att radion startade. Jag låg och halvlyssnade på den ett tag. Sen ringde hemtelefonen och jag gick upp. De var Anders som ringde. Jag hade bett honom göra de igår om han hade tid.
Lycka att få höra sin älsklings röst så tidigt på morgonen ♥
Han sa att de tydligen var en kille från Gnesta som dött av blixten :S Jag har inte kolla aftonbladet än... Får göra de sen.. Jag satte på tv och låg kvar i sängen.
Tillslut gick jag upp och duschade. Satte på kaffet och satte mej sen vid köksbordet och läste mina nya tidningar!

Morgonmys!

Sen kom Zina ner och vi gick ut och kissade.
Snart ska jag packa iordning mej för att sedan fara ut till Nynäs.. Jag ska ju sova hos syrran inatt och jag hoppas verkligen inte att de blir likadant väder inatt :S De kan nämligen vara så att min syster inte vill vara vaken hela natten för att underhålla mej om de åskar..
Stackar min faster. Hon är lika rädd (kanske värre) som mej när de gäller åska. Och hon befinner sig just nu på Gotland, där de hade drabbats värst av ovädret. 30 000 blixtrar oom jag hade fattat nyheterna rätt....

Nää nu ska de göras lite nytta här hemma. Jag måste även plantera om min rospelargon stickling som jag fick igår :D

Finbesök och lavendelhjärta

Idag har mina föräldrars grannar varit här. Jag fick en rosenpelargon-stickling, en burk med olika fröer, torkadlavendel och ett tyghjärta. Hon hade inte hunnit klar med den, men tanken är att lavendeln tillsammans med stoppning ska ner i hjärtat.. :) Jag älskar lavendel och älskar att pyssla, så mej gör de ingenting att den inte var klar :D
Jag fick även en blompinne med ett tyghjärta! Så fint! Hon är så jäkla duktig på pyssel!


När dom hade åkt pep de till i min telefon. Jag fick meddelande från posten att jag hade ett paket o hämta på ICA i Gnesta. Så jag skickade ut hunden i hundgården och gav mej sen iväg.
Nu är hemtelefonerna installerade. Och HÖR O HÄPNA så är dom inte alls så fula som jag trodde dom skulle vara. 299 kr från netonnet, då kan man ju inte begära så mycket. Men dom var ju bättre än ja trodde :D



Snart ska jag börja med maten. Sen blir de mysa massor med min älsk när han kommer hem. För jag åker ju till Nynäs imorn och då kommer inte vi träffas på heeeeela dan... Men vi klara oss nog ändå ;)
Nu innan maten ska jag göra klart lavendelhjärtat :D

Vart är sommaren?

Om de ska fortsätta vara sån här tråkväder resten av min semester så vill jag åka utomlands!
Jag ska banne mej klicka in mej här och kolla vad en resa kostar. En sistaminuten kan ju inte kosta alltför mycket nu? Bara en liten vecka...


Bild: fritidsresor

Åhh vad underbart! Kritvita stränder! Värme, god mat, avkoppling och goda drinkar! Precis vad jag behöver!

Men eftersom vi har hund, och ingen hundvakt så blir de väl att sitta hemma och uggla. Göra tråkiga men behövliga saker. Kanske att man hinner med ett gäng böcker och ett antal filmer...

Ja ja, de återstå att se vad denna "sommar" har att erbjuda...


Ett inlägg utan bild...

Oj vilket spännande väder de är idag... NOT!

Nu sitter jag och väntar på att mina föräldrars grannar ska komma på besök :) M har aldrig varit här, så de ska bli kul och se vad hon tycker... :) Dock tror ja hon gillar de. De är ingen som har åkt härifrån och inte gillat läget. De är nämligen helt fantastiskt!

Jag vaknade vid 8 idag. Låg och halvsov samtidigt som jag lyssnade på radion.. Sen hörde jag en konstig signal och innan jag kom på att de var hemtelefon, så hade de slutat ringa precis när jag kom ner...
Telefon i sovrummet är visst HELT död.
Men idag eller imorn kommer de nya telefonerna från NetOnNet :)

Jag har även resten av mitt paket som jag beställde för en tid sen, som ligger och väntar på att ja ska hämta de i Nykvarn. Men orka åka dit nu när jag har semester....
Men imorn ska jag till Nynäshamn, så då tänkte jag passa på att svänga in och hämta de... Undrar vad de är i... Jag har lixom redan glömt de :)

Nu ska jag ta och sätta på kaffe för jag tror att dom snart är här...

Hoppas ni får en fin dag! Nånstans i Sverige de inte regnar och är tråkväder?

Ny återvinningspåse

Igår när jag var på Hedlandet hittade jag en smart grej... Dock blev jag en aning för snål för att införskaffa mej den då och där.
Men när jag kom till Karlsson i Strängnäs och den var betydligt billigare där så köpte ja mej den...
En retur påse :)

Vi kastar allt som går i returen. Och de är varken trevligt eller fin att ha de såhär....


Påsar överallt och de ser ut som en mindre tornado har gått förbi....

Men nu med denna så är d emycket bättre :)

Dock står de ju glas och plast, jag hade hellre sett att de stod papper och plast... Glas har vi inte så ofta som behöver slängas.. Men nu har ja papper och plast.
Konservburkar och sån hamnar i en mindre påse i den stora. Lätt att sortera :D

Piss!

Åhh nu e ja så arg! Jag har suttid sen 11.30 och försökt att bränna en skiva! Hur svårt ska de vara? Grejen är att de skulle inte vara så svårt om allt funkade. Men skiten låser sig HELA tiden!
Nu har jag gett upp! Och de var väl på tiden....
Nån som vet nåt bra och lätt program att bränna musik i`? Tipsa mej gärna!
Idag har bara varit en göra-ingenting-dag. Riktigt tråkigt!
Imorn blir förmodligen en lika tråkig dag...

Anders ska hjälpa en vän med en bil idag, så han kommer inte komma hem förrän sent ikväll... :(

Jag skulle kunna gå ut och gjuta lite, men jag har ingen motivation till de så de blir de inget av med...
Nu funderar jag på om jag ska ta och kolla på en film... Svinalängorna eller Det nya landet :D haha den är ju sjukt bra :D



hahaha klockren :D

Jag ligger fortfarande kvar i sängen!

img_2921 (MMS)

Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag känner inte alls för att gå upp igen. Så här är det. Strax innan 5 ringde Anders väckarklocka. Han vaknade inte men de gjorde jag. Jag väckte honom o då stängde han av klockan.. Eller han satte den på snooze. Men när den började ringa igen o han inte vaknade så vågade ja inte somna om. Jag skulle känna mej så skylldig om han försov sig. Ja blev piggare o piggare o tillslut bestämde ja mej för att gå upp och då lägga mej nere på soffan.. Sagt o gjort. Ja la mej på soffan o kunde inte somna. Tillslut somnade jag, men vaknade efter 20 minuter igen. Då solen stekte in i huset och de va svinvarmt! Då fick jag nog och gick upp o la mej här. Dock glömde ja ställa väckarklockan :s  Idag ska jag gjuta lite betonggrejer tror ja.. Om ja orkar o de inte är för varmt.. Annars ska ja kanske lägga mej ute i solen o njuta :)


Ringa tråkiga samtal

Igår fick vi brev från Folksam, där de stod att Zina numer är försäkrad hos dom. Nu har vi alla våra försäkringar där, vilket känns skönt.
Förra året ringde en super trevlig tjej från Folksam och pratade. Och iomed att jag har hemförsäkringen via facket hos dom så bestämde vi att flytta över både bil och hund dit.
Men jag har för mej, (Jag är nästan helt säker) att hon från Folksam sa att dom skulle säga upp Zinas försäkring hos If. Men i brevet som vi fick igår så stod de att vi själva skulle säga upp den...
Jaja.
Dock är mitt minne inte alltid med mej när de gäller att ringa sånna tråkiga samtal. Jag brukar ofta glömma de eller tänka att jag gör de sen..
MEN hör o häpna så kom jag ihåg det idag! Så nu är den uppsagd!

Våran hemtelefon är helt värdelös. Batteriet är helt slut och man kan ringa 1 samtal. Vi har länge pratat om att köpa nya, men de glöms ofta bort eller så prioritera vi annat.
Härom dagen skulle Anders köpa en slagborr. Då bestämde vi att hemtelefon får vänta. Men igår fick jag nippran när jag skulle ringa tandläkaren och den tog på engång.
Så jag satte mej vid datorn och klickade in mej på NetOnNet. Och där fanns de 2 telefoner, trådlösa för ynka 299 kr. Dessutom hade dom frifrakt! Jag klickade hem dom på engång och nu väntar jag på att dom ska komma.. Jag tror att dom kommer komma på torsdag eller fredag. Lycka!

Bild
Kanske inte dom bästa, och inte de snyggaste, men de var förmodligen de billigaste :)


Zina tar ut sina leksaker och njuter av solen

Idag vaknade jag av Zina stid utanför sovrumsdörren och pep. Jag tittade upp på henne och undrade vad hon ville. Hon hoppade då upp i sängen och busade och naggades. Mysan!
Jag gick upp och skulle sätta på kaffe.
När jag tittade på min mobil hade jag fått ett sms av Anders där de stod att Zina inte morgonbajsat. Jag släppte då kaffet och skyndade mej ut. Jag antog att de var därför hon väckte mej.
Men tänk så fel jag hade. När vi kom ut började hon käka gräs. Massor av gräs för att sedan spy..
Hon varken pinkade eller sket... Jag gick in igen och satte på mitt efterlängtade kaffe.
Jag öppnade altandörren och njöt av solen.
Zina njöt också. Hon bar ut sina leksaker och la sig ute i solen, och där ligger hon nu :)



Idag ska jag åka till Hedlandet, Karlsson och sedan storhandla på Willys.. Fy vad trist och storhandla själv! Men men, de är bara att gilla läget när de ekar tomt i både kyl och frys.
Dessutom får jag kanske besök av mamma o pappas grannar i veckan, och då måste jag se till att ha något glutenfritt hemma :D
Nu ska jag skriva en lista och sen börja bege mej...

Ny nagellack-i-vatten design :D

Idag har jag gjort nagellack i vatten igen.. :) De är rätt kul, men de gäller att man har lite tålamod... De är nåt jag inte har speciellt mycket av... Men men....

Först gäller de att förbereda...

Jag ändrade mej ang tandpetarna.. Jag bröt av ett grillspett istället...
De är bra att ha mycket papper då de är en aning kladdigt....

Glöm inte att tejpa fingrarna... Annars blir de nagellack överallt...
Den här gången gundade jag naglarna med vitt nagellack... Tanken var att jag skulle använda mej av ljusblå och mörkare blå, men jag ångrade mej i sista sekund och istället blev de 2 nyanser rosa och en lite glittrig lila som endast ger en lite glittrig aning i de hela :D

Sen började jag... Men då kunde jag inte ta några bilder eftersom fingrarna var tejpade och jag kände mej rätt orörlig...
Men de är bara att ta en droppe i en droppe och fortsätta så tills man själv är nöjd.. Och sen är de bara att ta pinnen och dra olika mönster.. Jag gjorde inget speciellt mönster utan drog bara runt pinnen lite tills jag hittade nåt mönster som föll mej i smaken :D
Man sksa egentligen helst göra en nagel i taget, max 2. Men de blev så mycket färg och mönster kvar i burken så körde på med fler fingrar....

Så här blev resultatet

I verkligheten ser som riktitg goda ut! Jag har lust att ta ett bett :D

Tristdag med tandvärk!

Idag är vädret inte mycket att hurra för... Trist och grått, men de är ändå rätt varmt.. Påminner om en höstdag.. Jag sitter i soffan och slötittar på Äntligen hemma sommartorpet... Jag har även tittar på simhopp och en unge i minuten...

Jag har även tvättat Zinas filtar och handdukar..

Min jäkla visdomstand härjar med mej.. De känns som att jag fått ett slag rakt över kinden... Jag ringde tandläkaren idag och frågade vad jag skulle göra. (just då hade jag inte alls ont) Hon sa att om jag får så ont igen så ska jag ringa tillbaka till dom för att få tid för en spolning.. De kan nämligen vara så att de kommit matrester under tandköttet där... :S
Jag som är LIVRÄDD för tandläkaren....
Men nu har jag tagit alvedon och har inte längre ont.. :)

Jag funderar på om jag ska dra en sväng till Hedlandet och kolla om dom har några fina sandformar. Jag har nämligen lust att göra nåt med betong.. Jag har massa ideér vad jag ska göra. Men de gäller ju att få tummen ur och göra de också... =)


Växthusstäd och gårdsfix

Igår var tanken att vi skulle fortsätta med hallen. Men eftersom de var så fintväder kände varken jag eller Anders för att vara inne. Så vi gick ut och gjorde nytta.
Anders fortsatte med uppfarten, och jag planterade mins skott som jag fick av mamma o pappas granne. Olika pelargoner :) Nu längtar jag till tusen tills dom blommar!
Jag passade även på att städa inne i växthuset. Jag gjorde en hylla under min odlingsbänk där ja nu förvarara krukor och dyl. Nu slipper de stå på marken och samla skräp :D


Jag fixade också en ny plats till min citronmeliss och ena rosmarinplantan..

I min verktygslåda fick dom stå :D

Jag planterade även om mina (anders.. de var han som fick dom i födelsedagspresent) hänglopelia...

Finfint om ja får säga de själv ;)

Min broccoliplanta har blivit ENORM! Jag tror tillochmed at jag kan ana en broccoli som är på väg :D

brevid trängs en tomatplanta som jag inte hade mage att slänga, den växer nu som ogräs... Men jag kanske måste gräva upp den och plantera om den i en stor balja eller nåt..

Vi är rätt less på att folk åker up hit med sina bilar och vänder på VÅRAN GRÄSMATTA!! Så nu har Anders grävt upp en häckbuske och satt den vi slutet av häcken, där satt de förövrigt buskar förut, men plogbilen drog ner den förra vintern :@ Han satte även dit 3 st cementblock.. Nu hoppas vi att folk istället vänder på uppfarten istället för på gräsmattan!


Mina pelargoner som jag frösådde i våras har tagit sig riktigt bra..

Jag undrar hur jag ska få plats med alla pelargoner sen till hösetn.. Jag har ett 20 tal sånna :D

Jag har förresten glömt att visa ett gammalt loppisfynd jag gjorde för ett tag sen....

Denna soppskål står nu på trappan och aggerar kruka :D


Vi har precis gått en kvällspromenad

img_2897 (MMS)

Vi har precis gått en kvällspromenad med zina. Vi gick förbi grannen o plockade massor med körsbär :) nu ska vi kolla klart på filmen :)


8,2 mil för en kvällsfika :)

Igår fick vi ett ruck att vi skulle börja renovera hallen. Jag ville promt få ner våra fula garderober som står i hallen.. Men för att få ner garderoberna i källarhallen så behövde vi röja där, och för att kunna röja där, var vi tvugna att röja verkstan.
Sagt och gjort! Vi röjde, rensa och sortera, nu har vi massor av säckar som ska köras till tippen. Sorterat och klart!
När vi var klara med verkstan bar vi ner garderoberna, men dom var påtok för långa, så dom fick smaka på sticksågen.
När de var klart orkade vi inte mer. Vi hoppa in i duschen och tänkte åka till Södertälje och äta. Och sedan åka vidare till Ösmo för en fika :)

Sagt och gjort!
Vi åkte till Södertälje, där mötte vi upp Anders systerdotter, käkade och åkte sen och lämna henne.
Så drog vi vidare mot Ösmo.. Klockan var närmare 20.00 när vi kom dit. Men vad gjorde de. Jag ville köra Sivan ;)

Vi kom hem vid 00.00 tiden och då stupade vi inte i säng... Jag låg och läste och Anders tittade på tv. Vid 1 släckte vi, men ingen av oss kunde somna. Vi låg och vände och vred på oss till klockan blev närmare 3. Då somnade vi men båda har vaknat till och från hela natten... Men men, så kan de va...

Haha ja gillar stavningen...

img_2888 (MMS)

Haha ja gillar stavningen på roros toalettdörr :)


Idag sov vi länge!

img_2886 (MMS)

Idag sov vi länge! När ja hade druckit kaffet och startat pannan, väckte ja Anders o så gav vi oss iväg på en morgonpromenad med zina. Vi gick igenom skogen som vi brukar göra.. Och de här hittade vi bara sådär utan att leta speciellt mycket. Nu blir de svamp på limpmacka :)


Sandra Måste Dö.....

Förra helgen hittade jag denna låt på spotify...


Jag undrar om den är bra.... Jag lyssnade aldrig...

Loppisfynd!

Idag när kaffet var uppdrucket klädde jag på mej och åkte in till Gnesta en sväng.
Jag gick in på en loppis vid en av bodarna. Men ganska snabbt gick jag ut därifrån. Det var rörigt och ägaren var rätt otrevlig.
Jag gick ist'llet till den stora loppisen. Jag var fortfarande på jakt efter mina kaffefat. Där fanns de för tiokronor styck.. Men när ja sen kom till kassan med faten och en form (som ja ska göra ett betongfat av) så behövde ja bara betala 50 kr för allt :)



Efter loppisen åkte jag till Hemköp och handlade.
På väegn hem svängde jag in på ytterligare en loppis. Den där jag var förut, den gamla ladan.
Där hittade jag 2 plasthinkar, vilket alltid är bra att ha :) En zinkhing som var trasig i botten, men de gör inget, den är fin ändå. Och så köpte jag en Mårbacka pelargon :)

Den rosa. Än är den rätt liten, men ja hoppas den växer till sig snart :D

Juste! Jag hittade även 2 gamla burkar. Vanilinsocker och bakpulver i plåt. Dom är helt fantastiska tycker jag!

Jag verkligen älskar små gamla plåtburkar! Jag vill ha fler!

När jag kom hem satte jag mej på kökssoffan och vilade lite... Hjärtat gjorde sina hopp.. När jag hade vilat klart var de dax att ta tag i tvättningen av bilen... Invändigt och utvändigt. Nu glönser Sivan som aldrig förr :D

Jag har sovit sjukt länge idag. 12,5 h!

img_7925 (MMS)

Jag har sovit sjukt länge idag. 12,5 h! Men min kropp behövde väl de..  Just nu håller jag på att vattna mina orkidéer :) de är ett gäng.. 12 st. Men bara 6 av dom som blommar. En har fått knoppar så den är nog på väg..  Jag inviger även min nya  Filippa K mugg :)  Idag ska jag tvätta bilen. Både utvändigt o invändigt! Jag ska även in till Gnesta en sväng o handla.  Idag ska jag tv


Min nya bil är här och separationsångesten är tung!

Idag när vi var på väg till Vingåker så ringde min mobil. De var Anders.
Han frågade om ja fortfarande var hemma så ja kunde föra över pengar till honom. De var ja ju inte.
Jag frågade vad han skulle köpa. SNabbt svarade han ingenting.
Då kom jag på de. Bilen! Min nya bil!
Mycket riktigt!

När jag stod och lagade maten kom Anders hem och gav mej mina nya bilnycklar. Jga tittade ut genom fönstret och såg hon. Sivan. Min nya bil :)



Jag har redan provkört henne och hon funkar faktiskt utomordentligt bra. Dock är kopplingen ny så den känns lite trög. Men de släpper väl snart hoppas jag...

Nu är de jobbigaste... Jag måste sälja min bästa vän. Nää inte Anders och Zina såklart. Men nån som jag tillbringar mycket tid med och som jag bara älskar att trycka ner plattan i mattan och känna vi 2 är 1 :D haha ja prata såklart om min finfinfinfina bil. Min Blåa Raket ♥


Med flickorna till VFO för shopping

Imorse vaknade jag av att Zina låg i sängen... Söthunden börjar ta sig friheter.... Men jag somnade om. Jag orkade inte få ner henne..
Sen ringde Hanna. Då vaknade jag igen och sprang ner och svara. Då var klockan 7.55! (Observera att tiden var INNAN 8.00) Då hade dom redan åkt! Hör o häpna! Tjejerna var ute i tid ;)
Jag gick upp och gjorde i ordning mig.
Och vet ni vad de värsta var... Zina låg kvar i sängen hela tiden!!


När jag käkat frukost ringde Empan, då var dom på statoil i stängnäs. Jag började göra mej klar för avfärden mot Vingåker Factory Outlet.. De var nämligen där vi tänkte tillbringa dagen.
Jag hade verkligen inga som helst förhoppningar att hitta nåt... MEN de gjorde ja ;)
Vi tog en fika.. Vi satt ett tag och när vi hade ätit upp tyckte jag att vi kunde gå o fortsätta shoppa. Men så blev de inte. Tur att jag har Hanna o Empan som fick mej att komma ner på jorden lite. Dom vet nog inte om de själva, men jag kom på mej själv att Va sjutton har jag bråttom för? De fick mej att faktisk bli lite lugnare :D
Vi satt kvar ett tag och småpratade och hade riktigt mysigt!

Jag längtar redan till nästa gång vi ses ♥ Hanna hade lämnat Texas hemma, så hon var barnfri.. Lilla Lindström hade säkerligen fullt upp där hemma med bebis och 2 hundar :D haha

De här var vad jag fick med mej hem idag

Gummistövlar, vinterskor, 2 Filippa K muggar till samlingen, svindyr mössa, keps och ullsulor. Jag är redo för vintern! Och faktisk.. (undrar om ja får skriva detta)... Så längtar jag litegrann...
Ja i min mössa :D

Tack tjejer för en underbar dag!

En god bok, och nageldesign

Imorse vaknade jag straxt innan 9 av att Zina kom in i sovrummet. Hon brukar aldrig komma in dit trots att vi tagit bort kompostgallret.
Idag när hon kom in låtsades jag sova. Hon smög omkring runt sängen med sin fula tomtelarv i munnen o precis när jag tittade på henne tittade hon upp på mej. Hon sträckte verkligen på hela sig för att se mej.
När hon såg att jag såg henne hoppade hon upp i sängen och fick ett rejält glädjerus och hoppa på mej, o över mej och kärleksnaggade mej på armen. Så söt!
Vi gick upp och hon sprang till dörren.
Hade Anders försovit sig igen var min första tanke... Men när ja pratade med honom hade han gått med henne.. Vi gick ut och hon fick lätta på trycket. Sen gick vi in för att sedan gå ut på altanen och dricka morgonkaffet.
Solen sken och himlen var klarblå, men de var rätt kallt. Bara 16 grader.
Jag testade att göra detta... Tupen med nagellack och vatten...


Hon är hur grym som helst! Man kan göra massa oliga motiv. Själv blanda jag och drog runt hej vilt :) Så här blev mitt resulat... (Från andra gången)
De ser lite kladdigt ut, men de är ju första gången :)


Efter målningen gick jag ut och la mej på solstolen med en ny bok. Tänk, ja som älskar att läsa har inte läst en bok sen vi va i Thailand o de var i februari/ mars!
Jag låg och slappade. Nu är jag bränd.
När solen gick i moln tag jag tid att klippa gräset. Inte för att jag ville, utan för att de behövdes. Men jag tog de lugnt och gjorde de i min egna takt.

När jag kom in slappade jag och Zina. Hon är en riktig knähund! Hon tror att hon är liten och lätt, men de är hon banne mej inte... Hon ska ofta och gärna sitta i knät..


Vi busade.. Och jag fick lust att ta ett bett av henne ;)


Sen blev Zina trött.... Då ville hon vila....

:)
Så har våran dag sett ut..

Nu ska ja klä på mej lite, för snart kommer Anders hem och då ska vi gå med Zina... Jag har dock INTE maten klar till honom...

Pottskåp- Före och efter

Idag vaknade jag vid 9.45. Då gick jag upp och satte mej på kökssoffan en sväng. När jag titta mot altandörren ser jag där en STOR hög med hundskit!
God morgon Sandra! Xina hade lämnat en present till mig... Not so nice....
När jag hade gjort rent efter henne satte jag på kaffet och tog en promenad upp i skogen med henne.
Sen gick jag in och satte mej vid köksbordet och drack mitt morgonkaffe.

När kaffet var uppdrucket släpade jag med mej mitt pottskåp ut. Där skulle de få en omgång av slipmaskinen och sedan skulle de få ett par omgångar av vit färg.

Före

Jag slipade ett tag. Sen tog jag ett break och pratade med Hanna en bra stund. De kliade i fingrarna när jag satt och tittade på skåpet som ville bli klart. Vi fortsatte prata och jag satt och tittade ett tag till på skåpet.
När vi lagt på ringde ja pappa och pratade med honom en stund.
Allt behöver inte bli klart på en gång!
Sen fortsatte ja och slipa. Det var jobbigt som få, då de var björk, vilket är rätt svårslipat. Men skam den som ger sig... Huvudsaken var att jag fick bort den glansiga ytan.
När jag hade slipat klart blev de kolsvart på himlen, så jag bar upp allt på altanen ifall de skulle bli regn.
Jag grundmålade skåpet och medans de torkade käkade jag lunch. De är inte ofta de händer. Eller jo på jobbet äter ja alltid lunch men hemma hör de inte till vanligheten. Då har man ofta för fullt upp så man glömmer bort att äta...
När maten var uppäten målade jag klart skåpet och de blev väldigt bra! Nu ska jag bara hitt nån fin knopp att sätta på...
Jag funderar på om jag ska måla nån text på den. Men ja vet inte än.. Jag får se...


Efter

Läkarbesök, loppisfynd och helgensbravader

De har blivit dåligt med bloggning från min sida. Men jag har inte dåligt samvete för de :)
Så här ligger de till.
Jag har haft ont i bröstet (hjärtat) i ett par veckor. De har slagit dubbelslag och jag har fått som kramp i de. De har kommit titt som tätt men försvunnit efter ett tag.
Jag har en lätt "fobi" mot sjukhus/ vårdcentral och läkare och går inte gärna dit. Oftast är de när jag vet att jag har nåt. Typ halsfluss och dyl.
Så jag har helt enkelt inte brytt mej att kolla upp de. Jag har tänkt att "Äh de försvinner snart".
Igår blev de väl droppen som fick bägaren att rinna över. Jag hade ont konstant. Till och med Anders blev då orolig och erbjöd sig att köra mej till sjukan. Men ja vägrade och sa att de försvinner nog snart.
Men igårkväll hade ja så ont så jag förstod att nåt verkligen var fel. Så efter mycket velande sjukanmälde jag mej idag och ringde läkaren på morgonen. Där fick jag tid idag 10.15.
Hos läkaren tog dom massa olika blodprover, EKG, dom tog blodtryck, lysna på lungor och hjärta och de lät som de skulle. Blodproven får jag svar på om nån vecka.
EKG´t visade att hjärtat slog dubbelslag. Jag har även magkatarr som kan "störa" hjärtat. Jag fick medicin som jag ska äta i 3-4 veckor för att se så att de blir bättre.
Jag ska senare få komma tillbaka för nytt EKG. Jag blev tillsagt att vila och ta de lugnt. Framförallt INTE stressa och känna mej stressad. Eftersom jag går på¨semester nästa vecka ville han att jag skulle vara hemma denna vecka för att vila mej.
Jag fick genast dåligt samvete när jag ringde ena kollegan. Hon tyckte självklart att jag skulle vara hemma. (Jag velade ett tag, då jag har svårt att förstå att man kan vara sjuk utan att ha feber och förkylning..) Pappa sa också att jag skulle vara hemma. Hjärtat är inget man leker med.
Så nu är jag hemma. Jag planerar ingenting utan gör vad JAG vill. UTAN att känna nåt dåligt samvete för nåt! Alla "måsten" ska jag göra när JAG vill, inte för att de måstes! Lätt att skriva, svårare att stå för de i praktiken.. men jag måste försöka.
Efter läkaren gick jag till apoteket och hämtade ut medicinen.

Sen gick ja in på ett fik och fikade i min ensamhet. En ost och skinkfralla och en dricka. De är inte alltför ofta man gör de. Fikar i sin ensamhet alltså.
På väg till bilen gick jag förbi en bod, som hette Önskebrunnen tror jag. Jag har aldrig lagt märke till den tidigare. Men jag tog mej tiden att gå in där och där hittade jag ett jätte fint hjärta som man kan ha kort på. Eller viktiga papper. När jag kom hem satte jag upp den och valde att ha några svartvita bilder från bröllopet.

När jag var på väg hem skulle jag in på Granngården en sväng och köpa hundgodis. Där hade dom halva priset på massa perenna blommor! Jag har knappt några perenna blommor utan för köpa nya eller så, varje år. Men där hittade jag löjtnantshjärta för halva priset så jag tig 2 st. För ynka 49 kr för båda! Perfekt. Dom ska planteras nån dag när jag känner för det.
Innan jag åkte in på Granngården så stod de en skylt att de var loppis på hembyggdsgården. Jag som älskar loppisar åkte såklart dit. Jag är på jakt efter fina kaffefat. Istället hittade jag en mjölkkanna :)

Jag har länge velat ha en sån, men aldrig hittat nån som fallit mej till smaken. Men denna fick följa med :)
Sen åkte jag hem och här är jag nu. Jag har visserligen varit hemma ett antal timmar och gjort lite vad jag vill.

Igår var vi på kalas hos min svägerska med familj. Emil fyllde 9 år. Innan kalaset var vi i Moraberg. Anders gick i på Jula för att köpa födelsedagspresent och jag passade på att gå in på plantagen. Där hade dom erbjudande om orkideér för 49 kr st. 2 stängslade. Jag skulle ha 4 st. Men när ja kom till kassan stod där en bitter rackare och påpekade strikt att de bara var 3 per kund. Så de slutade med att Anders fick gå in och köpa 3 st :D Nu har jag 6 st fina blommande orkideér och 6 st ganska fula, som inte blommar. Men dom har fått plats bakom gardinen...
Dom vill ha ljust och luftigt vid rötterna. Man kan ha krukor, men då ska dom vara luftiga. Istället har jag skippat krukor och har dom på ett kaffefat. Dock fick jag ta dom från min fina kaffeservis tills jag hittar andra fina. De va därför jag va på loppisen en sväng... :)




I lördags (ojj vilken baklänges helguppdatering de blir) gjorde vi absolut ingenting. Anders dammsög huset och jag slappade vid poolen. De var underbart! Jag tog även årets första dopp i den. Sen låg jag så här hela dagen

Dock blev jag rätt bränd.. Men de har lagt sig nu.
Vid 15 tiden? kom Jonas. Tanken var att vi skulle grilla men de var för varmt så istället åkte vi in till Mariefred och käkade och strosade runt.
Så har min helg sett ut :D
Oj vilket långt inlägg de blev.. Undrar om nån orkade läsa allt ;)

Nu ska jag alldeles strax börja med maten. Idag blir de chickenbits och ris :) GOTT!


Zina har intagit mysposition

img_2805 (MMS)

Zina har intagit mysposition hos bästa husse 


Idag har de slappats vid poolen! Jag har t...

img_2796 (MMS)

Idag har de slappats vid poolen! Jag har tagit årets första dopp i poolen, och hör o häpna så va de faktiskt riktigt skönt! 22 grader! Senare på kvällen var tanken att vi skulle grilla. Men efter denna varma dag hade vi ingen lust att grilla. Så istället åkte vi in till Mariefred,  käkade och strosade runt och avslutade med en glass utanför Ica :) nu sitter vi på altan o undrar va vi ska göra :)


Lyckan när conversen trilla ner i brevlådan :)

Idag fick jag en lycka ner i brevlådan.. Jag fick nämligen hem mina nya superfina, perfekta converse! 6e paret för att vara exakt, och än är de inte slut. Jag vill ha massa olika färger! Bruna, svarta och grå är några av dom ja vill ha :D


Som mina vita, behövs dom gå in lite, annars var dom tipptopp! De kommer lätt bli en av de nya favoriterna :)

Dom som är mest använda är de röda. Dom har slutat vara vita och ber eller mindre blivit gul/gröna :) De tackar jag nyklippt gräs för... Men ja får väl ta o kasta in dom i maskin snart :)

Dagen har varit super! Den har flytit på och jag har fått mycket gjort!
Nu ska vi snart upp till grannen en sväng. Snart är affären klar med tomten, vilket känns väldigt skönt!
Snäart börja ju också Sommar med Ernst :)

Trädgårdspåt

Idag är jag trött, tröttare, tröttast! Jag längtar som en tok till semestern! Jag behöver den nu, nu, nu. Helst igår!
Jag vill bara vara. Inte ha några tider att passa. Bara sova tills jag vaknar, ta en powernap mitt på dagen, sola, bada och slappa vid poolen.
Dock vet jag att semestern inte kommer bli så. Nää, den kommer vara som de andra semestrarna. Stress, massa saker att göra, fixa hundvakt för att kunna åka upp till Jämtland, iår ska även huset målas.. Gaah! Hur ska man hinna allt?
Både jag och Anders har 4 veckor. Men vi kommer bara att ha 3 veckor tillsammans. Trist tycker jag, men man är ju glad för de lilla ;)

Idag när ja kom hem, jag slutade 14 idag. De va ju inte igår man gjorde de... Nää helst jobba över nån timme hit o dit... Iaf jag åkte hem till J för att lämna papper. När jag hoppar in i bilen har Anders ringt mej.
Då var klockan typ 14.30, då var han påväg hem!
Underbart!
Vi fick alltså en hel eftermiddag tillsammans! OCH!!! Vi har hunnit massor!
Vi har nämligen tagit tag i våran "mur-rabatt". Den består mest av töjor och andra konstiga saker, och i mellan har de totalt vuxit igen.

Massa blommor, fina sånna, men också förbannat mycket ogräs.

Vi har tagit bort nästan allt. Vissa saker har planterats om och där har de blivit finfint nu :)



Jag har även skördat MASSOR av sockerärtorna. Så jäkla gott! Igår tig jag även den första röda gubben från mitt jordgubbsland :D Imorn är 3 till klara... :)

Lyckan är att få äta de man själv har odlat och fått växa fram!

1 a bilden på min nya bil :D

SOm jag skrev för ett tag sen så ju ja få en ny bil :D
Idag fick jag första bilden på mitt nya vrålåk! Visst ser den inte helt dum ut? ;)



Nää häää, inte min bil? Måste blivit nåt fel... ;)
Här e min nya bil :)

(eftersom de inte är min än vill ja inte skylta med regnr)

Men skillnaden va ju inte så stor.... Eller hur?

Vet ni vad, på söndag är min prövotid slut. De känns helt underbart!

Lite shopping bilder ;)

Idag efter jobbet åkte jag och hämtade ett paket som jag beställt :D Lovely!

H&M Har ju världens rea, och jag shoppade MASSOR! Dock blev de uppdelat i 3 omgångar, och idag fick jag första :D
Här kommer de ja handlat :)


En supermjuk kläning


3 likadana shorts... Jag har även de kamelfärgade sen innan :D Nu väntar ja på ett par svarta och vita också...


skor....


Ett armband och en ögonskuggaborste


En långklänning


Och en orättvis bild på en bikini överdel.. Underdelen kommer nästa omgång....

Men där var de inte riktigt slut på shoppandet...
Nää för när jag efter att jag hämtat ut paketet så åkte jag och tankade på Statoil. Och där får man handla ett smurfglas för 10 kr om man tankar minst 30 l :D


Glasögonsmurfen fick följa med mej hem idag.. Anders kom hem med gammelsmurfen förra veckan. Visst är dom verkligen superfina?!

Nostalgi cornflakes

Tänkte slänga in en snabb resumé från helgen..

I fredags när jag slutat kom Ingela hit. Vi grillade och myste till 100. Vid 21.30 fick jag den geniala idén att vi skulle ta med oss några öl och gå runt sjön. Då med stopp vid sjön för picknicka.
Anders tog årets första dopp. Själv satt jag som den landkrabba jag är på en filt och tittade på.
De är så himla fint där nere!






Ölen fick stå på kylning...

På lördagen slappade vi vid poolen. Och när solen försvann försökte Ingela lära mej att göra inbakad fläta..

(den där har ingela gjort, dock tog ja ingen bild innan jag somnade med den)

De gick inge vidare tyvärr... Jag får öva på barnen imorn :)
Sen åkte Ingela hem... Trist som få! Vi gick ut med Zina och jag plockade då massa smultron. Igen.
Efter promenaden åkte vi in till Mariefred och käkade och handlade på konsum..


I just love my tracksuit!


Jag käkade en grekisksallad utan oliver men med avvokado =)

Jag köpte lördagsgodis... Tablettaskar :D Hur gott!


Jag köpte även cornflakes

i nostalgi förpackning ;D
 
Efter trippen till Mariefred åkte vi hem och kollade på film. O Hör o häpna så lyckades jag hålla mej vaken HELA filmen. O Då var den 2.45h. Den du!


Idag har de varit en väldigt kreativ dag h...

img_2775 (MMS)

Idag har de varit en väldigt kreativ dag här hemma. Anders har klippt gräset och kört in massa ved. Tro nu inte att jag bara legat på sofflocket o latat mej. Nää de är långtifrån vad jag har gjort. Jag har faktiskt bakat. Smultronpaj och en dubbelsats med vaniljbullar! De blev några kanel också. Men bara typ 10 st. Totalt blev de 76 st bullar! Så nu hoppas jag att de finns plats i frysen... Jag frågade mamma idag vart min huslighet kommer ifrån. Hon var tydligen likadan när hon var yngre.. Denna kreativa dag är långtifrån slut. Jag tvättat, har vikt tvätt och snart ska vi fixa muren. Grannarna har erbjudit sig att låna ut cementblandaren. Egentligen har vi ingensomhelst lust att göra de nu. Men men, likabra att få de gjort! Nu är de slut på fikastunden och dax för arbete!  Nästa år ska jag nog ha som nyårslöfte att lära mej koppla av och ta de lugnt. Men de blir då. I år har jag alldeles för många bollar i luften. O är ja klar med en så skaffar jag mej en ny boll :) jag gillar när de händer saker och har väldigt svårt att bara sitta o göra ingenting.


Godmorgon världen! Imorse när jag vaknade ...

img_2763 (MMS)

Godmorgon världen! Imorse när jag vaknade så à de finväder. Yes! Tänkte jag o sprang ner i duschen. När jag hade duschat klart och tagit på mej bikinin väckte ja Ingela o Anders. Jag skickade in zina till Ingela :)  Idag hade vi hoppats på sol. Så vi kunde relaxa vid poolen.. Men solen är nu förbi..  Jag har gjort hemmagjord rabarberkräm till Ingela :) den gillade hon minsann! Idag vet ja inte vad vi ska göra.. Planerna sprack ju lixom.. Men de återstår att se :)


RSS 2.0