Min typ av fredagsmys!

De här är mitt sätt att fredagsmysa på. Katterna som spinner brevid mig, zinas tunga andning, lite gotta och en god bok.
Ja har lånat denna bok av en kollega. Och nu ska jag äntligen börja läsa!


Ja tack!

Den här skulle inte jag tacka nej till :)
Dock hade den varit finare om den var chockrosa :)


Den som söker, han finner!

Som jag har letat efter dessa!
O idag hittade jag dom äntligen!! Men inte där ja trodde. Eller ens anade. Dom låg i en fleecetröja på jobbet som ja knappt använder :)


100% mys!

Jag och Zina har lekt och tjoat massor. Nu är ja helt slut. Så ja passar på att mysa med keliga Vegas.
Movitz är o busar nånstans och zina har bänkat sig under mig!

Kärlek!


05.13

Klockan är inte alls speciellt mycket. Om 15 minuter ska ja sjappa till jobbet.. Jag öppnar idag.
Trots att klockan inte är så mycket så har ja hunnit med att tömma lådan, mys med prinsarna, gett dom mat och nu dricker ja kaffe o bloggar.

Effektiv start på dagen!


Vi är på upptäcktsfärd

Massa bus och nya äventyr för Movitz och Vegas :)


Härligt! Nu funkar det!!

Yes!! Nu äntligen funkar appen! De enda jag behövde göra var att uppdatera telefonen :) De va ju lixom inte gjort sen förra sommaren 
Men nu är de gjort och nu funkar det!

Jag hoppas att denna app kommer resultera i billigare telefonräkningar 

Idag har varit en bra dag på jobbet! Vi har haft fotografering vilket kändes ok tills dess ja fick veta att man var tvungen att ta enskilda bilder även som vuxen!!
Herregud!
Klockan 15 hoppade ja in i dokumentationsrummet och hade planering. Jag kände mej grymt effektiv, men önskar att planeringen kunde vara ett par timmar till! Nu hade ja 2 timmar och man hinner nästan precis komma igång med de man ska göra så är timmarna slut. Jag hann iaf med att göra 14 dokumentationer. En som ja tyckte blev klockren :)

Igår fick min kollega och ex-kollega ca 4-5 kg svamp av mej.
Som tack för de fick ja 2 påsar gott & blandat och 2 chokladkakor :)
De hade ja absolut inte behövt!! Jag tycker ju bara att de är roligt att plocka svamp!
Om ett par dagar får mina kollegor förmodligen ett nytt lass :)
De är sjukt mycket svamp ute!
Nu ska vi laga mat!


Grattis blogg.se

Vill bara pröva den nya appen.
Jag har även flaschat skinkan för kollegorna.. Ja har ju haft en fästing som de blivit en aning infekterat..
Nu ska ja njuta av sista rasten :)


Bus, mys, svamp, mamma, pappa och underbart!

img_3655 (MMS)

Här hemma myser vi till fullo! Även en jäkla massa bus också. Bloggen är tillsatt åt sidan då jag har två små att ta hand om. Även en lite större. De funkar faktiskt bättre än förväntan med zina och kattbebisarna. Helgen har varit fullproppad.  Idag var mamma och pappa här <3 vi var ute i skogen så ja tror att min kära kollega Therese kommer ha att göra imorn :)  jag fick även min nya USA kofta!! Grymt snygg!! Love it!  Nu ska vi ut med zina o sen duscha o gå o lägga oss. Imorn är de jobb och de känns underbart. Ja hoppas att de kommer funka! Jag har ju fortfarande ont. Men ja gör en prövning o hoppas på de bästa!


Snabb leverans och första mötet :)

Herre min skapare vilken dag!

Morgonen började med att jag åkte in till Söderälje för att hämta kattransporten. Och iställer för att handla alla tillbehör på massa olika ställen (= flänga runt) Så åkte jag till Granngården i Gnesta och köpte allt!
Jag älskar Granngården i Gnesta! Alla är så himla trevliga och hjälpsamma där!
Därför försöker jag att handla så mycket som möjligt där.

När jag hade handlat allt och blivit nästintill ruinerad så åkte jag till ICA för att hämta mitt paket.
Min älsakde kofta kom redan igår! De kallar jag snabb leverans! Redan dagen efter.
Bra service!


Vet ni förresten att jag även har den andra koftan , (USA-koftan). Den fanns på en Tiny & More i Nynäs. Så en gammal vän till mej såg att jag var på jakt efter en sån. Så skulle hon ändå dit, och då la hon undan en XS till mig, som mina föräldrar senare köpte. KUNG!
Nu väntar jag på att den ska komma hem. Men ev kommer mina föräldrar hit på söndag och hälsar på mina bebisar och då har dom med sig koftan :D

Nu är min små bebisar instängda på toaletten. Zina och pojkarna har haft sitt första möte.... Dock är de svårt när jag är själv hemma.. Men de går faktiskt bra...
Jag har delat av matrummet och vardagsrummet och så får dom turas om att vara i burarna/toan.
Men oj vad Zina (som ALDRIG!!!) skäller i vanliga fall, har skällt. Jag har flygit upp i taket ett antal gånger :D


Nu väntar ja på att min älskade man ska komma hem. Han är ute med jobbet och kör paintball och käkar :D

Nu är vi hemmastadgade här! Namn har vi oc...

img_3612 (MMS)

Nu är vi hemmastadgade här! Namn har vi också fått.. Movitz och Vegas. De är verkligen fullt ös! Dom busar hela tiden. O movitz är en riktigt utforskare. Kaxig också. Vegas är lite mer "mogen" inte alls lika busig som movitz, fast busig är han..  Nu ligger dom små liven och sover o spinner på min mage! Älskade tussar!


Borde sova men ja kan inte

img_3543 (MMS)

Egentligen borde jag sova nu. Men jag kunde inte somna förrän klockan var närmare 2. Jag vände o vred på mig. Sen lyckades ja iaf somna. Dock vaknade jag igen vid 4 tiden.. Sen dess har jag varit vaken. Nu har jag hunnit bli hungrig också så jag överväger om ja ska gå upp o rosta en macka.. Eller så låter ja de vara. Jag är ju trött o hoppas på att kunna somna om... Anledningen till min vaken het är katterna.. Jag har legat o tänkt på dom och jag bara längtar tills dom är här hos mig!


Movitz och Olof- Nya familjemedlemmarna

Vilken dag! Vilket väder! Underbart!

Efter att sovit bort större delen av dagen gick jag ut med Zina. Jag kunde inte låtabli all svamp som där fanns. Jag rastade henne, och gick in en stund. Tanken på all svamp kunde inte släppa. Så jag tog min korg och kniv och gick upp bakom hundgården och plockade massa massa massa svamp!





När Anders sen kom hem så åkte vi i väg mot Vagnhärad.. Min kära bil såldes ju dit, så vi va där en sväng så Anders kunde fixa nåt med den...
Efter de åkte vi och tittade på kattbebisar. Helt underbara! De fanns 2 pojkar och 1 flicka kvar.. Men de är 2 pojkar vi vill ha och de är 2 pojkar jag ska hämta imorn :D

Får jag lov att presentera:


Olof- Kallas han nu, men han ska få nytt namn eftersom min kära make heter Olof i andra namn ;D
NÅN SOM HAR BRA NAMNFÖRSLAG? ALLA FÖRSLAG ÄR VÄLKOMNA!

och....


Movitz

Underbara varelser.
Men först måste jag åka in till Södertälje och handla allt som behövs... Jag har ju (såklart) kastat allt från Doris ♥

Kattjakt



Herregud vilken slapptask är idag! Jag gick upp för 20 minuter sen! Dock vaknade jag redan vid halv 10. DÅ av världens mardröm :S Jag hatar mardrömmar!
Zina hoppade upp i sängen också. Ja jag vet, hon får inte de, men de va ju så mysigt...

Nu sitter jag och njuter av "morgenens" första kaffe.
Jag är på jakt efter 2 kattpojkar. Vi ska nämligen utöka familjen med 2 små kattpojkar. Är tanken. Min tanke. Anders har såklart godkänt de :)
Jag hittade 2 igår som var to die for! Men dom var redan sålda :(
Egentligen skulle man väl ta ifårn katthemmet. Men då krävs de tålamod. Där krävs ju värsta proceduren med hembesök o allt där till. De orkar inte ja med... Jag vill ha hem katta nu :D
Hittade flera som är utlagda idag i Nynäs... Men ja vet inte.. De är ju inte så fasligt långt bort. Dessutom kan man ju passa på att hälsa på familjen i sådana fall :)

Nu ska ja fortsätta med mitt kaffe. Jag ska även se vart Zina tog vägen.. Hon smet nämligen upp för trappan och jag har mina aningar att hon hoppa upp i sängen... INTE OK!

Hemklickat

Jag höll precis på att göra världens tabbe. Jag har länge velat ha en "pippikofta". Och har hittat en på MQ, från bondelid.. Men jag tyckte att den var påtok för dyr... 900 kr.
Jag har suttit på tradera för att se om jag hittar en liknande. OCH det gjorde jag.
En i XS med fast pris 500 kr + frakt på 60 kr. Den var dock från Rut mfl.
Jag ville verkligen ha den, men känner att ekonomin inte tillåter de så här i sjukskrivningstider så ja sket i den. Eller egentligen inte.. Jag har gått och övervägt om ja ska ha den eller inte.
Idag gick in på rutstore.se och där fanns denna skönhet för ynka 299 kr!
Självklart klickade jag hem den! Så nu väntar jag på att den ska anlända :D


Jag skulle även klicka hem denna, men den var tyvärr slut :( Snygg va?


Bilderna är lånade här ifrån


Så här ligger de till..



Som ni märker har de inte varit överaktivt här på bloggen.
Anledningen till de är att jag inte haft lust..

Hur mycket ska man egentligen skriva om i en blogg? Vissa dagar önskar jag att jag hade en hemlig, som ingen kom åt. Där tankar bara kunde flöda fritt.
Vart går gränsen på privat och personligt? Vad är skillnaden? Är det nån skillnad?
Måste man säga B om man redan sagt A?

Inte här, inte i min blogg. Jag skriver vad JAG vill, hur detaljerat jag vill. Inte vad ni vill veta. Skriver ja A behöver jag inte skriva B.

Enkelt.

Så här ligger de till.
I torsdags åkte jag in till Nyköpings Lassarett och gjorde en titthålsoperation. Inget farligt och hastigt. Jag visste mycket väl om den.
Mer än så tänker ja inte säga.


Ni som vet är ni som ska/ bör veta. Ni andra får väl gilla läget eller fortsätta vara nyfikna :)

Iaf. Den här operationen blev inte alls som jag tänkte mej.
Tanken var att jag skulle vara tillbaka på jobbet redan på måndagen. Men så blev de inte. Jag har fruktansvärt ont, och jag är livrädd att nåt barn på jobbet ska komma åt.
Bara att dragkedjan nuddar, så skriker jag högt. Man har ju så konstig känsla i naveln.. Och nu när dom har gått in i den... Aaa usch tänk er själva... :S
Jag har iaf blivit sjukskriven resten av veckan. Det är fruktansvärt långtråkigt. Jag kan knappt skratta, hosta, nysa, eller resa mej upp för hastigt.

Eftersom jag har så ont, så kan jag knappt gå med Zina. Jag släpper ut henne med flexikopplet så får hon yra omkring. Jag är livrädd att hon ska göra nåt drastisk skutt så ja rycks med.. Hitills har de bara skett 1 gång.
Imorse tog vi oss upp i skogen. Dra mej baklänges vad svamp det är!

Anders var ute och rastade mej häromdagen. För nån vecka sen hittade vi ett nytt svampställe. En helt fantastisk plats. De var helt slätt, ingen som helst terräng. Vi åkte dit och plockade svamp. Jag hade mina galonbyxor på mej så jag kunde sitta ner. (Att resa soh och böja sig ner är låååångt ifrån skönt)
Vi var ute nästan 1 h och kom hem med allt detta :D


När vi sedan satt i bilen påväg hem hade de börjat skymma. Vattnet låg spegelblankt och de var såå fint!


Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.. Fy sicket trist väder de är. Men jag har bullrat upp med tända ljus :D

Rolig annons på blocket :D

haha blocket har ju rätt roliga annonser...
Den här hittade jag för ett tag sen och jag skrattade nästan så jag dog.



De skulle kunna var jag som satt ut den... Vi har fått en flugfärm som inte vill försvinna... Äckliga djur!

Swed Bank

Idag fick jag ett mail från Swed bank. Japp de ska stå med mellanslag. Så stod det.
Jag vill då påpeka att jag inte ens har swedbank... Men så här stod det.



Jag har sett på nyheterna om hur nån försöker komma över ens internet bank. Ganska chansning då jag inte ens har Swedbank....

Söndagsmysfrukost!

img_3499 (MMS)

Här hemma har vi söndagsmysfrukost! Ja älskart!


Mysfaktor 100!

img_3498 (MMS)

Vi har nyligen svullat taco! Grymt gott! Vi har även tänt massa ljus och sitter nu nedslagna i samma(!!!) soffa och mystittar på Avatar. jag har faktiskt aldrig sett den. Bara en bit i början men sen somnade jag..  Den verkar rätt ok.  Vi åkte till Gnesta en sväng o handlade massa godis och chips. Men de ligger fortfarande orört i köket.. Så kan de va!  Nu väntar jag på att min syster ska höra av sig.. Hon fick åka iväg med Måns till Astrid Lindgrens..  Så nu väntar ja på att bli uppdaterad..  Kärlek från mej


Vi har visst fler äppelträd på tomten än v...

img_3491 (MMS)

Vi har visst fler äppelträd på tomten än vad vi har vetat om.. Vi har trott att vi har 2 på framsidan och 1 på baksidan.. Men tänk så fel vi hade när vi hittade 3 äppelträd till där bakom :) Anders plockade nyss in dom finaste. Här ska de ätas äpple och göras äppelkaka :)


Morgonmys och disneydax

img_3488 (MMS)

Anders bäddade jag ner i sängen nyss. Han låg visserligen i sängen men han frös så ja la mitt täcke på honom :) nu ligger han där o sover.. Själv smög jag mej upp och ringde mamma och nu tittar jag på Disneydax :) underbar start på dagen ;)


Jag älskar svampbob fyrkant!

img_3486 (MMS)

Hihi ett av mina favorit barnprogram går just nu på nickelodeon :) svampbob fyrkant!


Medges Ej...

Matte matte matte matte matte! Nu har jag världens dåligaste samvete att jag inte åkte dit. Men nu blev de som de blev. Jag har istället sovit, tittat på tv och ätit massa onödigt. Jätte dumt.

Idag när jag åkte från jobbet s¨drog ja en reva förbi Nykvarns Centrum för att köpa en harry och en andel. Sammanlagt blev de 225 kr. När jag drog kortet kom de upp MEDGES EJ  aha, provade igen och samma sak hände. Jag gick då istället och tog ut pengar för jag visste att de fanns. Japp pengarna kom och även kontoutdraget... Grrrr! Där hade 225 kr dragits 2 gånger!! Fa faan! Inte nu, inte idag! Jag som behövde både tanka och handla.
Han ringde ATG och kollade vad som hände och sker. Där fick han svaret att det var fel hos Nordea... (som vanligt) Men pengarna skulle ja få tillbaka om 3-6 arbetsdagar... Suck och stön!
Istället åkte jag och tankade. Dock fick jag hålla koll på priset. Men 500 kr fattigare blev den iaf nästan full...

 

Nu ska ja kolla sista 10 minuterna av Bonde söker fru...

Btw, idag kom min underbara make hem med en knippe liljor till mig ♥

Suck och stön och hurtebulle AB

Hurtbulle AB!
Både igår och idag har jag och Empan tränat! Vi är grymt grymma! Vi går och laddar och peppar oss under dagen, för att sedan explodera på gymmet :D
Aaa nästan så är de... Imorn kommer jag garanterat ha träningsvärk!! Men ja kommer att gilla de.. Jag vill ha träningsvärk.. Säger jag nu. Imorn kommer jag säkerligen gråta pga av gårdagens träning....

Men nu kommer de bli pause för min del. Av personliga själ.

Annars har de inte hänt så mycket... Jobbat, tränat, käkat sovit.. Ungefär så har senaste dagarna sett ut...

Imorn slutar jag tidigt! Skönt! Dock måste ja hem på stubinen och råplugga!! Jag har inte gjort ett skvatt i matten denna termin... Jag har ingen motivation. Jag VET att jag kommer få världens kick i baken när jag väl tagit mej dit! Jag ska även hinna med en långpromenad/ cyckelrunda?. Vi får se vad jag hinner....

Nu ska ja slappa i soffan innan de är dax att sussa.


Kärlek från mej


Skumt

Öhhh Hur är detta möjligt?


Fab dag på Parken Zoo i Eskilstuna

Igår hade vi världens mysigaste dag på Parken Zoo. De var superfint väder och lilleman och vi myste till fullo!
Här kommer lite bilder från gårdagen :D


Medans Anders köpte biljetter passade Leo på att spana in Naima Wifstrands bröst.. De ska tydligen börjas i tid ;)
Bakom Naima skymtar Olof Palme. Jag som trodde att han var död?


Vi kollade på grisarna... När Anders sa att Leo skulle titta på grisen kollade han av nån konstig anledning på mej...


En liten apa tittade tillbaks....


En get låg och solade på en sten


En mycket nöjd Leo


En flirtande gra jacko :D


Leo ville så gärna stoppa in fingrarna till dom....


Leo försökte mata en liten get med hö... Men den va inte så intresserad ;)


Vi hittade också denna.. Men de va tyvärr stängt...




Fina killar ;)


Så härlig bild! Nu kan man ju undra vart jag stod.... Ja, vart stod jag egentligen?? Inne hos djuren?


Vi träffade miniflodhästen Oliver och hans mamma...


Och en annan som slappa... Deras hud ser så blöt ut. Jag skulle så gärna velat stoppa in handen och känna på den, men av tänderna att dömma valde jag att inte göra det....


Typ jätte marsvin eller? ;)


Leo tyckte att de va rätt kul med staketet...


Enorma sköldpaddor!


Bus & Mys med morbror ♥



Efter en helt underbar dag knoppade en super trött Leo in....

Man kan nog säga att han var rätt trött, då han knappt märkte att Anders lyfte över honom in i bilen :D Han vaknade inte förrän bilen stannade utanför Lillebo :D

Handskrivet blogginlägg



Hoppas ni ser vad de står ;)


Här hemma har vi soffmys <3

img_3463 (MMS)

Här hemma har vi soffmys <3


Leo klär verkligen i vita converse :) o at...

img_3455 (MMS)

Leo klär verkligen i vita converse :) o att dom ärr en aning förstora, vad gör de?


Vi är barnvakt idag då svågern och svägers...

img_3456 (MMS)

Vi är barnvakt idag då svågern och svägerskan ska renovera, städa och rensa ut då mäklaren kommer på måndag o ska fotografera deras lägenhet. Vi är nu på väg till Eskilstuna för att gå på parken zoo :) de ska bli toppen! Leo är fruktansvärt lätt. Han somnade i bilen efter endast 10 minuters resväg. Ska han sova hela dan kommer de här bli lättare än ja trodde ;)  Idag ska vi ha mys på hög nivå!  Hoppas ni andra också får en toppen dag!


Äntligen helg! Jag njuter till fullo. Jag ...

img_3453 (MMS)

Äntligen helg! Jag njuter till fullo. Jag ligger i sängen och myser under en filt. Fönstret är öppet och regnet slår mot fönsterbrädan. Jag tittar på sol, fest och oroliga föräldrar.. Mycket underhållande program..  Anders ligger nere i soffan och tittar på film. Nu ska ja kolla slutet ;)


Sassa, brassa mandelmassa! Fredag, fredag, FREEEEEDAG!

Trevlig helg alla!

Denna helg kommer bland annat bjuda på barnvakt :D Vi ska passa Leo imorgon. Underbart! Undra vad vi ska hitta på för spännande ;)

Snart dax att sjappa till jobbet!



Massa svamp och taggad för träning!

Idag blir de av! Idag SKA vi träna!! Jag längtar! Svetten ska spruta och fettet ska brännas!
Jag är verkligen taggad! Frånochmed snart ska jag bli en ny människa. Jag ska sluta med socker och lägga om kosten. Nu är de slut på småätandet!
Sen i somras har jag gått upp 5 kg. Vilket inte är nånting för min långa kropp. Jag är 170 och väger nu 49 kg. MEN de kilona jag har gått upp har endast satt sig på magen och under hakan. Inte ok. De kan väl iaf sätta sig som en jämn fördelning?!
Så nu jäklar de tränas!

Igår var vi ute i skogen... Guuuuuud vad svamp de finns! Vi hittade ett ställle där trattisarna var enorma och växte i stora klungor...
Tillslut va de inte så roligt längre, då de inte blev en match att hitta dom...


När vi gick där och spatserade så hittade vi även en vildsvinskäka...

Genast började jag härja, sjunga och vissla :D

Nu ska jag sjappa till jobbet! Ikväll blir de träning!!!! Grymt!

Dammfri övervåning

Nu är jag helt slut i kroppen. Samtidig som jag har en ork i kroppen som säger att jag ska göra nåt. Jag vet inte hur ja ska förklara den.. Men den är där.
Jag har STOR städat hela övervåningen. Nu finns de garanterat inte ett enda dammkorn där. Jag hoppas att de ska ge resultatet; Bra sömn.
Jag har till och med tvättat mattorna i sovrummet. Där ljög jag. Jag har bara tvättat den ena än så länge.
Jag har även tvättat 2 andra maskiner och vikt tvätt. Jag har även krigat med mina trådkorgar. Varför får inte mina kläder plats? Nu är de ihopklämt som sillar där i, och jag fasar för att jag imorn ska in där och ha nåt... Jag längtar otroligt mycket tills vi ska renovera garderoben. Jag behöver en större där jag kan se vad jag har för kläder. Som de är nu hittar jag oftast nya saker längst ner, och de vanliga kläderna överst...

Nu sitter jag iaf i soffan och njuter av en iskall latte med en vaniljglasskula i :D



Nu ska jag nog ta och titta på Svenska hollywoodfruar och slappa... Imorn är de jobb igen :D Jag längtar!

Sneak peek från hallen

Eftersom våran hall inte är riktigt klar än tänkte jag ge er en sneak peek hur de ser ut....



Najs va?!
Så fort allt är är klart så kommer jag lägga upp före och efterbilder under renoveringskategorin :)

Veckans blogg på blogg.se startsida under kategorin inredning :D

Idag är en tungdag i mitt huvud.. Jag har världens migrän! Jag pendlar mellan de mörka sovrummet och soffan.. Äter alvedon och ipren och dricker massa vatten...
De känns inte ok... Jag hade mina aningar redan igår... Men trodde de skulle släppa under natten. Ack så fel jag hade då natten var hemsk! Jag har inte sovit nånting. Bara legat och vänt på mig och hoppats på att blixtrarna framför ögpnen skulle släppa...
Så jag blev hemma idag..

En rätt kul sak som hände idag är detta :D


Jag har blivit veckans blogg på blogg.se startsida under kategorin inredning :D

Ville bara visa er de ;) Nu ska jag krypa ner under filten igen...


Idag har ja gjort de jag är bäst på- shoppa!

En underbar helg börjar nu glida mot sitt slut. Känns sådär. Jag  har fått världens huvudvärk, som gav med sig för ett tag sen, men som nu har återkommit :( Känns som början till migrän... Kul... NOT!

Igår kom Mr J till oss. Vi grillade, käkade och drog sedan iväg till skogen och plocka svamp. Vi hittade faktiskt en heldel...
När de började skymma åkte vi hem. Vi satt ute under äppelträdet, Anders drack en öl och jag och Jonas delade en flaska vin. Eller delade och delade... Jag tog 1 glas...
När klockan blev 21, var de dax att inta soffan för CSI maraton. 21-06.... Men vid 0000 hade Jonas somnat till och jag kunde knappt hålla ögonen öppna, så då blev de sängen. Anders fortsatte kolla i sovrummet till klockan 03.00. Då kastade han in handduken.. Bra kämpat!

Idag gick vi inte upp förrän 8.30. Då käkade vi frukost och planerade dagen. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra. Jonas skulle hämta Jimmy kl 14 i bromma. De va de enda vi visste. Jag tyckte att vi skulle ha med oss en röd matta och rulla ut. Så blev de inte.
Vi åkte till Skärholmen Centrum och shoppade för fulla muggar. Lovely!

De här handlade jag...

Underbara stövletter på Bianco. 650 kr. Dock kom jag inte undean så billigt... Då jag har enormt djupa hålfötter? Så blev de även inlägg... Så de blev 1020 kr för dessa...


En väl passande tischa ;) hahaha och ett par (till) lackleggins.. Från Gina Tricot


3 koftor från Nwe Yorker


1 singoallatopp och 1 annan topp samt en klänning från Vero Moda.. Där hittade jag även en underbart kofta typ. Som jag ångrar lite nu att ja aldrig köpte.....

De va de :D

Efter skärholmen sjappade vi till Bromma Flygplats och hämta Jimmy. Eftre de sjappa vi vidare till IKEA, där vi fikade :D Sen hem igen :D
Den här helgen har bjudut på massa skratt! Nu ekar en tom plånbok och enorm huvudvärk....

Juste, igår flängde vi runt på loppisar... Dock hittade jag endast 1 sak. Men den är så sjukt fin så de räckte med den ;)

Svinen vill åt svampen

Idag när Anders kom hem hade han köpt med sig donken mat.. Rätt äckligt och fruktansvärt onyttigt. Men de unnade vi oss ;)
Efter maten bar de iväg ut i skogen. Vi skulle pröva svamplyckan... Och svamp hittade vi.. Men de mesta var fortfarande rätt smått...



Men snart växer de till sig :D

Dock gillar grisarna också svampen... De va rätt uppbökat där och på ett ställe såg de väldigt färskt uppbökat ut...

Jag var inte alltför kaxig när vi gick där. Jag pratade högt och sjöng så vilken dåre som helst skulle fly fältet :D

Vi hittade även en annorlunda men gullig skylt...



Svampen som fick följa med oss hem var inte allt för mycket att hänga i julgran... Ca 2 l...


När vi kom hem hoppade vi in i duschen och sen tände vi massa ljus och kollade på film... Eller Anders kollade på film... Piranha... Jag som är livrädd för saker i vattnet, jag hatar skräckfilmer och har som värst typ sett scream... Jag förstår inte vitsen med att skrämma upp sig själv... Jag satt och skrek, hoppade i soffan och tittade mellan fingrarna... Nu kommer jag förmodligen aldrig mer bada annat i poolen... Visserligen badar ja inte i sjöar/ hav (ok, utomlands då).. Och gör ja de så är de endast om jag ser botten...
Iår har jag inte badat annat än i poolen, och de va svinkallt bara där...

Nu har jag precis druckit rykande hett green mango te. Underbart gott!

Imorn blir de upp med tuppen då vi ska på lopps samt kolla efter spis.. Hoppas ni får en great helg!

De är kul nästan jämt..

En sak som inte är allt för vanligt här hemma är att de nyss har dimpt ner svindyra räkningar här hemma...
Ok om de hade varit en sån, men nu är de 2!!



Sjukt!

Rätt opassande just nu då våran spis (den stroa plattan) har gått sönder, vilket betyder att vi inte bara kan köpa ny spis, nä vi måste även köpa nya bänkskivor då våran är inbyggd....


Hör o häpna, men ja har käkat frulle!

För mej tillhör de inte vanligheten att äta frukost. När jag väl gör de känner ja mej duktig.
Både igår och idag var en sån dag. Kanske inte världens nyttigaste frukost. Men de är iaf nånting :D



Nu ska ja snart sjappa till jobbet.. Uscha ja stänger idag...

RSS 2.0