En fråga

Jag fick en fråga tidigare idag. Och anledningen till att jag svarar på den här är för att personen vill vara anonym.



Jag vet faktiskt inte hur jag kommer göra.. De är något som inte bara jag kan bestämma. Vi är ju faktiskt 2 om den saken.
Jag kanske kommer lägga ut delar av bebis, men inte tydliga bilder på hela ansiktet.
Jag vet inte alls. De är ju inte bebisen som valt att bli offentlig på nätet, utan jag. Och jag kommer nog låta babyboy göra de valet själv.
Men som sagt. Inget är bestämt och de är ett tag kvar...

Dessutom när han blir proffs i något stort fotbollslag (typ Barcelona, eller Milan) så kanske inte han vill att de ska finnas bilder på honom från barnsben ;P

Kommentarer
Postat av: Annika

Det där är en svår fråga som man nog måste tänka över många gånger. Och det är klokt att du tänker som du gör. Ha en fin kväll. Kram

2012-02-27 @ 18:05:03
URL: http://blogg.amelia.se/ankan67
Postat av: curlingmamman

En knepig fråga det där..jag har inte frågat mina barn...kramis

2012-02-27 @ 18:32:16
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: Mikaela

Jag valde också att inte offentligöra Josh på min gamla blogg. Bara insändaren som vi hade i nynäs posten. Den nya bloggen handlar inte om mitt liv på samma sätt så där hålls Josh utanför. Däremot finns bilder av honom på FB, men det är pga att vi har släkt som är utspridd men som vill se hur han växer och utvecklas och via FB når vi ut enklast. Men där har vi valt att inte ha en massa "vänner". När Josh föddes så rensade jag så från nästan 300 vänner så landade jag på 99 vänner och ska rensa igen snart.

2012-02-27 @ 19:25:24
URL: http://valkommenhemtilloss.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är svårt det där. Danne sa ganska tidigt att han inte vill ha bebis på nätet. Men han kanske ändrar sig. Jag har inte funderat så mycket på det.

2012-02-27 @ 21:43:46
URL: http://majsandra.wordpress.com
Postat av: daniela

Det e svårt de där, hur man ska göra, Jag lägger ut på Facebook på sönerna där har Jag enbart familj och vänner, därför är de så få bilder i bloggen. De är nog där bebis kommer hamna.

2012-02-27 @ 21:52:04
URL: http://pojkmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0