Älskad och saknad ♥

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att vissa tycker att det är skönt när ens man/ sambo åker iväg ett par dagar. Jag fullkommligt hatar det!
Idag åkte Anders iväg till Åre med GoodYear. Dom ska pröva däck. Han kommer inte hem förrän på tisdag kväll. Så lång tid har vi aldrig varit ifrån varandra..
Hade jag inte varit sjukskriven hade de kanske inte känts så hårt. Men nu när jag bara är hemma hela dagarna är dagens hjödpunk när Anders kommer hem från jobbet och jag kan krypa upp i hans famn.
Nu kommer väl dagens höjdpunkt bli när posten kommer...

Tanken var att mina svärföräldrar skulle ha Zina under tiden. Men igår när Familjen Lindberg var här och lilla Leo inte var alltför snäll emot henne. Så morrade hon till åt honom.
Och eftersom Leo ska vara där i veckan vill inte vi riskera att nåt skulle hända. Varken jag eller Anders skulle någonsin kunna förlåta oss själva då.

Så hon blev hemma med mej istället. De blir många mindre promenader istället. Och så får de var!


Det finaste i världen är du


Kommentarer
Postat av: Daniela

Jag är som dig, HATAR när Steffe är borta! Förstår inte heller att man kan tycka de är härligt och skönt! Man vill ju vara med den man älskar.



Förra sommaren var vi ifrån varandra en 5 dagar, jag höll på å bli tokig, våra pojkar va inte sig själva, minstingen Max matvägrade och var inte alls glad, vi pratade nog 100 ggr på en dag =) Tro mig vi var glada att se varandra igen =)

2012-01-22 @ 10:44:13
URL: http://smultronblomman.blogg.se/
Postat av: Linda

Underbar klänning :)



SV: ja & så se man vissa som har extremt fina designers som dom har gjort själv haha :) men de e en jätteduktig tjej som håller på o gör en design till mig nu ja orkade inte försöka få det bra man ger ju upp efter ett tag :) hon tar bara 150 kronor just nu så de e ett litet tips :) henne hittar du här om du skulle va intresserad lovelyeverafter.blogg.se

2012-01-22 @ 11:09:56
URL: http://pinkdiamondandpearl.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Nä usch jag hatar det oxå! Jag kan umgås dygnet runt med min man utan problem :P

2012-01-22 @ 11:41:33
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: tess

Ja är precis så... å folk begriper inte.. de tycker de e sååå skönt. Se film själv bara vara. Jag gillar inte va ensam å de menas inte att jag måste vara hack i häl på Daniel men ja att han ändå är hemma.... ja e lika.

Nu e de jag som ska åka bort till Stockholm två dagar.... å de är jobbigt med mitt mående...jobbigt när magen ofta strular så fort man kommer bort.... de blir en sorts omedveten stress... skitjobbigt.

Hoppas de ska gå bra.... tänker på dig.

2012-01-22 @ 11:55:15
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Novembersara - i väntan på majbebis

Usch, jag hatar också det, min sambo jobbar ju i sthlm så han är borta mån till tors varje vecka, fy fan!! =P



SV; Haha, ja, börjar bli trött på dom där kommenterarna nu, men men ;p

2012-01-22 @ 12:15:35
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: sanna -saos.blogg.se

svar Jamen precis. Jäkla bihålor alltså :P



Ja jag har i flera år tvättat mina disktrasor & när dom har tvättats två gånger tvättar jag dom en gång till och använder dom som "toatrasor" tills dom är slut på :D

2012-01-22 @ 13:04:36
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Fiffi♥

Gullig blogg! Har en tävling på min blogg just nu man har chansen att vinna en twisted bikini ;)



kram på dig!

2012-01-22 @ 13:06:28
URL: http://fiffiz.com
Postat av: eriika

haha ja ;P fast imorse blev det inget utbrytningsförsök iaf :)



näe, vi ville veta.. men dom kunde inte se på RUL så de får bli en överraskning ist.. känns lite mer spännande så också :) med dottern gjorde vi könsUL efter 2 UL då hon vägrat bju på könet.. men de känns inte "lika viktigt" att veta den här gången :)

2012-01-22 @ 13:30:00
URL: http://headtrips.blogg.se/
Postat av: Marina

Zina sa bara ifrån och det gjorde hon ju rätt i eftersom han inte var snäll mot henne. Så egentligen är det inte hennes fel utan han som måste läras att man inte får vara elak mot hunden för då kan den bita :-). Men förstår dig, för tänk om liksom...

2012-01-22 @ 18:18:46
URL: http://bohlinmarina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Man vänjer sig. Min gubbe var i väg mån-tors flera veckor i rad innan. I början tyckte jag det var jätte jobbigt. Men sen mot slutet var det rätt skönt. jag kunde gå här hemma och fisa lite för mig själv.:p Va ja inte sugen på att laga mat så gjorde jag inte de och lite så. Bara var. Så himla mysigt när han väl kom hem sen.

2012-01-22 @ 20:05:16
URL: http://majsandra.wordpress.com/
Postat av: Jennie

men fy va jobbigt.. jag hade dött.. (nästan i alla fall) om johan åkte ifrån mig massa dagar.. =(

2012-01-22 @ 23:32:35
URL: http://boobee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0