Mina bästa vänner ;)

Nu när jag är hemma hela dagarna så är de vila som står högst på listan.
Men jag får inte glömma bort  att röra på mej.
Vad är då bättre än att ha hund?

Nu går ju inte jag på långa promenader med våran hund när jag är själv.
Men jag kan gå upp i skogen en bit och sen brukar jag låta henne springa runt på tomten.
Dessutom går Anders med henne på morgonen innan han åker till jobbet, och sen går vi 2 promenader tillsammans på kvällen så de går med andra ord ingen nöd på Zina.

De jag ville komma till var våra kvällspromenader. Ibland blir dom längre och ibland blir dom kortare (för mej, Anders och Zina fortsätter då att gå). Men jag har hittat min vän för livet.
Nämligen gåstavarna! Då kan jag traska runt i min egna takt. Plus att jag får stöd av dom! Helt fanatstiskt!
Dagen efter jag använde de första gången hade  jag världens träningsvärk i ryggen! Visserligen en härlig känsla, men de va då jag verkligen insåg att de banne mej är bra med stavar!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hade den legat i huset hade jag inte haft sååå ont av de. Men nu måste man ut och gå en bit bort och härja.. DET vill jag inte göra med bebis. Krabba med tvättider och skit. Nej fy vad skönt det ska bli.:)

Nej det ska vi inte. Varken papsen eller jag vill de.:) Ska ni?

2012-01-17 @ 19:31:50
URL: http://majsandra.wordpress.com/
Postat av: Emma

Jaha okej, jag förstår. Våran hankatt är kastrerad men inte honan. Det har ju vart många förändringar i våran vardag det senaste och jag tror att dom känner av det väldigt väl. Min hund bodde här en kortare tid och Felix, hankatten, blev väldigt förtjust i honom. Dom var kompisar men sen när lillan föddes och min sambo började jobba igen så blev det för mycket för mig och jag kunde inte ge hunden den uppmärksamhet som han behövde/förtjäna så han flyttade tillbaka till mina föräldrar. Jag tror att Felix kanske saknar honom lite. Sen tror jag dom känner av att jag blir så arg när dom kissar i soffan, att jag tycker mindre om dom eller nå.. Dom känner ju av att vi har en ny familjemedlem o så också, kanske påverkar det.

Jag har länge velat ha en ny soffa men vart rädd att kissandet i soffan fortsätter, men det kanske rentav är en lösning? Jag vet att dom inte kommer sluta kissa i den vi har nu, oavsett hur mycket jag tvättar och tillrättavisar dom. Jag har prövat piss-off mm och det hjälper inte. Man blir ju inte glad direkt.. :/ Jag tror att dom protesterar helt enkelt men jag vet inte hur man ska få dom att sluta.

2012-01-17 @ 20:04:55
URL: http://likecherryblossom.blogg.se/
Postat av: saraåjulia

Frågestund på bloggen nu! Fråga på, skulle vara jätte kul om just du kom på någon skojjig fråga! ;) Http://swjf.blogg Kom ihåg att då frågar du till både mig och Julia! :) ha en bra dag!

2012-01-17 @ 22:42:07
URL: http://swjf.blogg.se/
Postat av: Annika

Ibland är det bra med hundar. Sällskap och man får röra sig. :-) Härligt att du har stavarna att "luta dig mot". Godnatt kram

2012-01-17 @ 22:44:07
URL: http://blogg.amelia.se/ankan67
Postat av: tess

Klart man stressar upp sig i onödan... veeeet. Ja e sån å de är så förbaskat onödigt. Nu sitter ja å tänker på att biljetterna ja har inte är rätt eftersom ja har två med fel namn på å de stressar mig så jag hinner få de rätta INNAN måndag.... tur de bara e onsdag... huga.

Hoppas duf år en bra dag... jag har tre möten idag så jag vet inte om jag kommer orka de.... men jag tar ett i taget så får vi se...

2012-01-18 @ 07:48:36
URL: http://www.mondoblog.se/tess701
Postat av: Evve- En helt vanlig knasig tjej!

Heej!

Vill du vara med och tävla om att bli Veckans Blogg?

Direktlänk: http://evvesliv.blogg.se/2012/january/veckans-blogg-2.html#comment

Kramizar Evve!



2012-01-18 @ 14:08:12
URL: http://evvesliv.blogg.se/
Postat av: jennie :)

fin blogg du har ! :)

2012-01-18 @ 14:25:07
URL: http://jennietrtak.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0