3 veckor

Idag blir världens sötaste Vilgot 3 veckor. De är verkligen sjukt hus snabbt tiden går.. Snart har han moppefjun på överläppen, eller ännu värre, snart har han väl flyttat hemifrån.. En sak som mamma sa som jag inte tänkt på.. Tänk att denna söta lilla rumpa senare ska bli ett hårigt karlarsle.. DET är mest skrämmande!! Hursom.. Idag kommer bästa syster med kusiner och morfar på besök. Underbart! Ja älskar min familj och önskar så att vi bodde närmare varandra. Jag vill att dom ska vara en del av Vilgots liv. Att Vilgot ska känna samma trygghet som pojkarna (Anton & Måns) gör hos mormor och morfar. Jag hoppas så att de kommer bli så. Mina föräldrar betyder så otroligt mycket för mej. Ja vet inte hur många gånger ja kan ringa till dom vara för att. Jag behöver inte vilja nånting utan kan bara ringa upp dom för att fråga vad de ska äta... Tro inte att de alltid har varit så här. Nej nej! Som tonåring var ja avskyvärd! Riktigt rebellunge som gjorde allt ja inte fick.. Ja var uppkäftigt, skolkade och var allmänt proppsig tonåring. Jag önskar ingen förälder i världen få en sån skitunge som jag var då. Men de var då. Nu är nu. Jag har helt vuxit upp och själv blivit en mamma. Just nu en livsnjutare, men kommer antagligen senare bli en riktig hönsmamma. De, trots att ja sagt att ja inte ska bli de... ;) Åter till lillprinsen! Natten har varit bra. Vilgot har sovit men jag har av nån anledning inte kunnat sova.. Men men.. Vad gör väl de? Får väl passa på att knopps lite när morfar, syster och kusiner kommer och underhåller honom ;) Juste, han har börjar intresserar sig av saker med starka färger.. Igår låg han länge och tittade på sitt färgglada bi i vagnen :)


Kommentarer
Postat av: Renata

Det där biet är väl världens roligaste leksak? Iris spenderar all sin tid i vagn åt att titta på det... Helt hypnotiserad!

2012-07-25 @ 12:42:00
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Renata

Ps: Han är för söt lille Vilgot! Kul att du bjuder på lite bilder lite då och då =)

2012-07-25 @ 12:42:30
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Anonym

Han är en supersöt unge lille Vilgot! Hoppas ni mår bra. Idag har jag fått leka med Hanna och Texas, det var så mysigt så. Har en liten, liten present som väntar dig, men såklart glömde jag att ge den till Hanna!

2012-07-25 @ 14:20:02
URL: http://situationjennyli.blogg.se
Postat av: situationjennyli

Fattar fan inte om jag fick iväg förra kommentaren. Fick du den? :)

2012-07-25 @ 14:20:46
URL: http://situationjennyli.blogg.se
Postat av: Magdalena

Gullunge! Testa med röda saker! Isak älskar rött :) Tjejen som tatuerar mig va hemma häromdan, hon hade röda fjädrar i öronen, Isak var som paralyserad. När jag nämnde att han alltid älskat rött så sa hon att om man gör om färgen till decibel så är rött den färg som har högst frekvens. Alltså även den färg man logiskt sätt ser bäst! :) Lite intressant att veta, än roligare om Vilgot reagerar likadant på rött :)

2012-07-25 @ 19:55:15
URL: http://barbaskon.blogg.se
Postat av: Malin

Gullunge! Biet är Thelmas favorit, fick den på förlossningen antar att det är därifrån du fått den också.

2012-07-25 @ 20:59:49
URL: http://onewayforward.blogg.se
Postat av: malin - mamma till Stella

Åh så söt han är :)

2012-07-26 @ 18:49:32
URL: http://malineidin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0