Mmm Marabou...

img_8853 (MMS)

För 3 år sen kom Marabou ut med en Marabou Sommar chokladkaka. Jag blev helt såld på den!  Och har saknat den massor sen den försvann.  Men i år har de kommit med en Marabou jordgubb som nästan är identiskt med den förra. Ja älskart! Dock är de inte alls lila mycket frysta jordgubbar i den här som de va i sommar.. Men vad gör de?  Jag hoppas den är här för att stanna denna gång <3  Vilken är eran favorit?


Kommentarer
Postat av: tess

min favorit är apelsinkrokant, eller orginal hehe ;)



Sv: tack! Det var en helt otrolig upplevelse, och trots att det gjorde förbannat ont så är jag nästan lite avundsjuk på dej som har hela föda-barn-biten kvar. Det är verkligen magiskt :)

2012-06-05 @ 17:13:32
URL: http://mymiracle.blogg.se/
Postat av: Yohanna - Gravid & Mamma

Ja den är faaaarligt god, jag försöker titta bort varje gång jag ser den :) hahaha... (men jag frossar alldeles för mkt ändå så det kan kvitta)

Svar: Kära du, 47kg till 170cm???!!!! Mådde du dåligt eller var det din vikt "utan att du gjorde nåt"?? Ja då förtår jag att du känner dig stor nu, men tro mig - din kropp BEHÖVDE det, och det är för att palla trycket av graviditeten och ha fett att ta av om du skulle bli sjuk - samt att barnet ska få tillräckligt med näring. Det kommer försvinna med amning & promenader, och kanske får du mer lagom vikt efter denna graviditeten?? :)

2012-06-05 @ 21:53:28
URL: http://maiplu.se
Postat av: Yohanna - Gravid & Mamma

OK.. ja jag har en kompis som är likadan, hon har alltid varit "mager"/supersmal naturligt och hon kan äta enormt.. men om man ser närmare på hennes kost så äter hon på toooook för lite bra fetter och proteiner. Det behöver kroppen MÄNGDER av om man har hög förbränning, för att kunna bilda muskler och bibehålla massa i kroppen. Jag tror du kan ändra din kost till viss del så att du behåller vikt bättre, för om du ska amma så är det bra att veta att det gör att man förbränner enoooormt mkt. Så man får "äta ifatt" jättemkt, särskilt om du redan har en så hög metabolism :)

2012-06-05 @ 22:06:44
URL: http://maiplu.se
Postat av: Nathalie

Marabou är livet :D



Fin blogg!

besök gärna min blogg och släng in en kommentar så gör jag likadant, länkbyten skulle också vara roligt/bra?

2012-06-05 @ 22:14:53
URL: http://nadie.devote.se
Postat av: jos

Hihi, jag blev oxå tokglad när jag såg den chokladkakan! Är en riktig chokladoman :-D



Fint det blev på balkongen förresten :-)

2012-06-06 @ 08:36:55
URL: http://barajos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0