Finns de nåt godare??

När jag blev ordinerad järntabletter så berätta min barnmorska att för att få bästa upptaget av järntabletterna så ska man ta de tillsammans med nåt som innehåller mycket c-vitamin.
Man ska också undvika mjölkprodukter innan och efter.
Så vad passar då bättre än att ta järntabletterna tillsammans med färskpressad blodapelsin? Mm! Så jäkla gott! Dock tar se sån tid att göra och tar så snabbt slut :(
Men gott är det!


Kommentarer
Postat av: Linda -Mamma till Hailie

SV: Ja de blir ja oxå...folk menar på att man inte kan tro på sånt där larv men de e deras åsikt de e bara skita i vad dom tycker :)

2012-03-30 @ 20:43:00
URL: http://pinkdiamondandpearl.blogg.se/
Postat av: Linda -Mamma till Hailie

ja de med flaskorna är så himla fint :)

2012-03-30 @ 20:43:47
URL: http://pinkdiamondandpearl.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jag kan tipsa dig om att ta niferex istället. Jag körde hemofer först men fick inga bättre resultat men niferex förbättrade mina värden (om du har svårt att få upp sifftorna). Tack så mycket det värmer, halsont är riktigt trist.

2012-03-30 @ 23:13:20
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Linda - * Tävla om en sångpåse hos mig! *

Låter som ett bra alternativ till de där tråkiga tabletterna! ;D



Kram

2012-03-31 @ 10:14:50
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Alexsandra, med en liten i magen

Vad skönt för dig att du slipper åka iallafall på ett tag, men tycker det är dåligt att dem inte kan göra det på telefon. det är ju inte så precis att du kommer bli bättre ju längre tiden går och att du kan gå tillbaka på jobbet.



Oh låter fint, Lägg upp bild på den :D

2012-03-31 @ 13:36:59
URL: http://alexsandralotman.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag har fått niferex utskrivet. Och jag hatar de. Sen jag fick veta att min järnvärde hade gått upp har jag dragit ner på tabletterna. Tar nu bara varannan dag. Min mage gillar inte alls de där tabletterna. Hoppas att det räcker för jag vill inte höja dosen igen.



Visst är det kul att komma ner på två siffrigt? Jag var så där när det var 100dagar kvar! Sen när jag kom på att det är tre månader kvar försvann glädjen för en stund. Tur att veckorna bara springer fram. Trodde att dagarna skulle gå så långsamt fram när man nu går hemma. men tycker det rullar på bra ändå.



Sv. apkläderna har jag också spanat på gillar när det är mycket färg. Min grabb ska bli ett färgglatt barn. Fast om du ska till Ikea i Västerås igen snart så kan du alltid svänga in på ica maxi som ligger där. Där finns de gröna kläderna kvar.

2012-03-31 @ 13:44:55
URL: http://mrs-voorhees.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0